Ve Giray "KAÇAR"

 Geçtiğimiz sezon kalbinden sorun yaşayan ancak Trabzon Kulübü’nün kendisine sahip çıkmasıyla bu travmayı çabuk atlatıp futbola dönen Giray için bu kez tehlike çanları çalıyor. Bu sezon performansını bir türlü üst seviyeye çekememesine karşın, sezon sonu

Ve Giray "KAÇAR"

 Geçtiğimiz sezon kalbinden sorun yaşayan ancak Trabzon Kulübü’nün kendisine sahip çıkmasıyla bu travmayı çabuk atlatıp futbola dönen Giray için bu kez tehlike çanları çalıyor. Bu sezon performansını bir türlü üst seviyeye çekememesine karşın, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan oyuncuyla şimdiden masaya oturuldu. Ancak bu görüşme sağlıklı geçmedi. Giray hem yıllık önerilen ücret hem de sözleşme süresinin kısa olması nedeniyle mukavelesini uzatmama kararı aldı.

G.BİRLİĞİ İLE GÖRÜŞÜYOR
Yönetim de Giray Kaçar’ın bu hareketi karşısında geri adım atmadı ve zaten performansından memnun olmadığı deneyimli stoperi gözden çıkardı. Bu arada Giray Kaçar’ın Trabzonspor’a transfer olduğu eski takımı G.Birliği ile görüştüğü ve hatta anlaşmaya yakın olduğu gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor