...Ve Galatasaray çekiliyor!

58. maddenin değiştirilmesine şiddetle karşı çıkan G.Saray, herkesi karşısına alma pahasına Kulüpler Birliği Vakfının yapacağı ilk toplantıda birlikten ayrıldığını ilan edecek.TFF’NİN 26 Ocak’ta genel kurula gidecek olması sonrasında G.Saray da tutumunu n

...Ve Galatasaray çekiliyor!

58. maddenin değiştirilmesine şiddetle karşı çıkan G.Saray, herkesi karşısına alma pahasına Kulüpler Birliği Vakfının yapacağı ilk toplantıda birlikten ayrıldığını ilan edecek.

TFF’NİN 26 Ocak’ta genel kurula gidecek olması sonrasında G.Saray da tutumunu netleştirmeye başladı. Küme düşme cezasını içeren 58. maddenin görüşüleceği kurul öncesinde bu konudaki kararını bir çok kez dile getiren sarı-kırmızılı camia, önceki gün de internet sitesinden yaptığı zehir gibi açıklamayla yinelemişti.

YETKİ ÖZTÜRK’TE

“TFF, nedeni çok iyi anlaşılan ama dillendirilmeyen bir şekilde, yetkilerini kullanmaktan imtina ederek, kararı, daha önceden senaryosu hazırlanmış bir şekilde, genel kurula devretmektedir” ifadeleriyle bu konudaki resmi görüşünü açıklayan G.Saray, önümüzdeki hafta yapılacak Kulüpler Birliği toplantısında ipleri koparmaya hazırlanıyor.

Ünal Aysal’dan toplantıya katılıp kulübün resmi görüşünü dile getirme yetkisi alan başkan yardımcısı Adnan Öztürk, burada sert bir konuşma yapacak. 3 Temmuz’dan bu yana yapılan hataları da bir bir toplantıda dile getireceğini Aysal’a da söyleyen Öztürk, sonrasında ise sarı-kırmızılı kulübün Kulüpler Birliği’nden ayrıldığını ilan edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler