Ve Fornezzi de transfer edildi!

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Orduspor'un Avusturya'nın FC Wiener takımından transfer ettiği kaleci Saso Fornezzi, ailesiyle Ordu'ya geldi.Mor-beyazlı ekibin yarın Bolu'da başlayacak yeni sezon hazırlıkları öncesi Ordu'ya gelen Fornezzi, tercü

Ve Fornezzi de transfer edildi!

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Orduspor'un Avusturya'nın FC Wiener takımından transfer ettiği kaleci Saso Fornezzi, ailesiyle Ordu'ya geldi.

Mor-beyazlı ekibin yarın Bolu'da başlayacak yeni sezon hazırlıkları öncesi Ordu'ya gelen Fornezzi, tercümanı aracılığıyla AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor'a transfer olduğu için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Ordu'da ailesiyle bulunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Fornezzi, ''Burada bulunmaktan dolayı mutluyum. Avusturya dışında bir kulüpte oynamak istiyordum, Orduspor'dan teklif gelince de çok heyecanlandım. Bundan sonra var gücümü yeni takımım için ortaya koyacağım'' diye konuştu.

Ordu'ya gelmeden önce internetten, şehir ve taraftarlar hakkında bilgi edindiğini vurgulayan Fornezzi, Orduspor bayraklarını sadece Ordu sokaklarında değil, İstanbul'da da gördüğünü dile getirdi.

Fornezzi, Orduspor taraftarlarından kendilerini desteklemelerini isteyerek, ''İnşallah onların desteğiyle ligi iyi bir yerde bitiririz'' dedi.

Saso Fornezzi'nin eşi Dadeya Fornezzi ise Ordu'yu çok beğendiğini, tek isteğinin eşi ve çocukları Lukas ile burada güzel günler geçirmek olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler