Ve Cardozo koptu geliyor!

Trabzonspor'un görüşmelere başlandığını KAP'tan duyurduğu Oscar Cardozo, Benfica'nın Londra'daki kampından ayrılarak Lizbona'a döndü.Bordo-mavili ekibin "Profesyonel futbolcu Oscar Rene Cardozo'nun kulübümüze transferi konusunda SL Benfica ve futbolcu ile

Ve Cardozo koptu geliyor!
Trabzonspor'un görüşmelere başlandığını KAP'tan duyurduğu Oscar Cardozo, Benfica'nın Londra'daki kampından ayrılarak Lizbona'a döndü.
Bordo-mavili ekibin "Profesyonel futbolcu Oscar Rene Cardozo'nun kulübümüze transferi konusunda SL Benfica ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır" açıklaması ile duyurduğu Cardozo transferinde anlaşmanın sağlandığı ve Paraguaylı yıldızın da Trabzon'a doğru yola çıktığı, Portekiz basınının sayfalarını süsledi. A Bola, yayınladığı haberde "Cardozo, Trabzonspor'la anlaştı ve Portela havalanına geldi. Yanında bir Benficalı yönetici de vardı ancak açıklama yapmayı reddetiler." ifadelerini kullandı.
Cardozo da kendisine uzatılan mikrofonlara sadece, "Şu anda konuşamam" demekle yetindi.

cardozo.png

 
ANLAŞMANIN RAKAMLARI NELER?
Trabzonspor'un kasasından Oscar Cardozo için ne kadar para çıkacağı konusunda da Portekiz basınında ayrıntılar yer almaya başladı.
31 yaşındaki oyuncunun bonservisi için Trabzonspor'un 5,6 milyon euro ödeyeceği, oyuncuya da yıllık 2,5 milyon euro vereceği ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler