Ve Bosingwa formasına kavuşuyor!

Trabzonspor'un Portekizli futbolcusu Jose Bosingwa'nın, Apollon Limassol ile oynanacak olan maçta formasına kavuşması bekleniyor.Uzun bir sakatlık döneminden sonra takımla birlikte antrenmanlara başlayan ve performansıyla teknik direktör Mustafa Akçay'ın

Ve Bosingwa formasına kavuşuyor!

Trabzonspor'un Portekizli futbolcusu Jose Bosingwa'nın, Apollon Limassol ile oynanacak olan maçta formasına kavuşması bekleniyor.

Uzun bir sakatlık döneminden sonra takımla birlikte antrenmanlara başlayan ve performansıyla teknik direktör Mustafa Akçay'ın gözüne girmeyi başaran Bosingwa'nın Apollon maçında ilk 11'de yer alacağı sanılıyor. Portekizli yıldız da futbolu özlediğini belirterek, "Beni havalimanında karşılayan, imza töreninde coşkuyla selamlayan taraftarımıza bende futbolumla teşekkür etmek istiyorum. Bunun için sabırsızlanıyorum. Hocam bana en uygun zamanda şans tanıyacaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler