Ve bir devir sona erdi! Yıldız isim...

Yılan hikayesine dönen Iker Casillas'ın Real Madrid'deki geleceğinin ne olacağı sorusu cevabını buldu. Real Madrid'den yapılan açıklamaya göre Real Madrid ve Porto kulüpleri Iker Casillas'ın transferi konusunda anlaşam sağladı. İki kulüp bir süredir oyunc

Ve bir devir sona erdi! Yıldız isim...
Yılan hikayesine dönen Iker Casillas'ın Real Madrid'deki geleceğinin ne olacağı sorusu cevabını buldu.
 
Real Madrid'den yapılan açıklamaya göre Real Madrid ve Porto kulüpleri Iker Casillas'ın transferi konusunda anlaşam sağladı. İki kulüp bir süredir oyuncunun trasnferinden sonra oluşacak vergi sorunu çözmeye uğraşıyordu.
 
Real Madrid resmi açıklamasında oyuncusunun kazandığı başarıları sıraladı ve bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
 
İspanyol basınına göre Porto, Iker Casillas ile iki yıllık sözleşme imzalayacak. Yıldız oyuncunun ismi bir dönem Fenerbahçe ile anılmıştı ancak Sarı-Lacivertli ekip Porto'nun kalecisi Fabiano'yu renklerine bağladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor