Ve belli oldu! İşte Arda'nın yeni takımı

Ve yaz döneminin en büyük transfer bombası patladı. İspanyol basınındaki haberlere göre, Katalan devi Barcelona, milli futbolcumuz Arda Turan'ı renklerine bağladı.Sport ve Marca, kontratında 41 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunan Arda için Barça'

Ve belli oldu! İşte Arda'nın yeni takımı

Ve yaz döneminin en büyük transfer bombası patladı. İspanyol basınındaki haberlere göre, Katalan devi Barcelona, milli futbolcumuz Arda Turan'ı renklerine bağladı.

Sport ve Marca, kontratında 41 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunan Arda için Barça'nın, Atletico Madrid'e 35 milyon Euro ödemeyi kabul ettiğini yazdı. 28 yaşındaki futbolcu, 5 senelik sözleşme imzalayacak.

FIFA'dan transfer yasağı olan Barcelona'da Arda, bir diğer yeni transfer Aleix Vidal gibi Ocak ayına dek sahaya çıkamayacak. Milli futbolcuyu Fransa'dan Paris Saint-Germain, İngiltere'den ise Manchester Unitedve Chelsea istiyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor