Ve Aziz Yıldırım dönemi sona erdi!

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun şike iddiaları konusunda aldığı en önemli kararlardan biri, tutuklu olarak yargılanan kulüp yöneticileri, teknik direktörler ve futbolculardan 17'sini 'tedbirli' olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na se

Ve Aziz Yıldırım dönemi sona erdi!

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun şike iddiaları konusunda aldığı en önemli kararlardan biri, tutuklu olarak yargılanan kulüp yöneticileri, teknik direktörler ve futbolculardan 17'sini 'tedbirli' olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevketmesiydi.

Çoğu kişi bu kararı duyunca, "Zaten cezaevinde olan bu kişilerin Disiplin Kurulu'na gönderilmesinin anlamı nedir?" diye düşündü. Nitekim Swissotel'deki basın toplantısında bir gazeteci TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a bu yönde bir soru da yöneltti. Aydınlar, gerekçeyi şöyle anlattı:

"Disiplin Kurulu'na sevk edilen bazı yönetim kurulu üyeleri şu anda tutuklular. Tutuklu bulundukları halde imza atarak kulüplerini temsil edebilirler. Bu kararla bu temsil hakkı ellerinden alınmıştır."

HİÇBİR YETKİLİ KALMADI
Bu sözler, aralarında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın da bulunduğu kişilerin, kulüpleri ile ilgili her türlü imza ve temsil hakkını kaybettikleri anlamına geliyor. Yani, Yıldırım ve Otyakmaz'ın kulüp başkanlıkları fiilen sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor