Ve Aziz hakim karşısında!

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, rahatsızlanması nedeniyle, cuma günü mahkemece Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti.Hastanede gözetim altında tutulan F

Ve Aziz hakim karşısında!

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, rahatsızlanması nedeniyle, cuma günü mahkemece Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti.

Hastanede gözetim altında tutulan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yüksek şeker ve bacağındaki kasılmalar nedeniyle geceyi hastanede geçirdi.

Aziz Yıldırım sağlık durumunun iyi gitmesinin ardından hastaneden taburcu edildi ve Beşiktaş Adliyesi'ne getirildi.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın taburcu edileceği sırada hastanenin acil servisinin kapsına bir ambulans aracı yanaştırıldı. Ambulansın çevresine de çevik kuvvet polisleri yerleştirildi. Acil servise hastalar dışında kimse alınmadı.

Tüm kapılara polis ekipleri yerleştirildi. Basın mensupları da Aziz Yıldırım'ın çıkşını beklemeye başladı. Ancak Yıldırım, başhekimlik kapısından sivil beyaz bir polis aracıyla hastaneden çıkarılarak Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi.

Yıldırım'ın adliyeye girişinde çevik kuvvet polisleri de yoğun güvenlik önlemi aldı.

TUTUKLANIP; TUTUKLANMAYACAĞI BELLİ OLACAK
Özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk tarafından tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edilen Aziz Yıldırım, Beşiktaş Adliyesi'nde hakim karşısına çıkacak. Hakim, Aziz Yıldırım'ın tutuklanıp, tutuklanmayacağına karar verecek.


VE BEKLENEN AN... HAKİM KARŞISINDA
Aziz Yıldırım'ın, İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki sorgusu başladı.

Aziz Yıldırım'ın sorgusu, dün kendisine eşlik eden sağlık görevlilerinin sağlık durumunun ifadeye uygun olmadığını belirtmesi üzerine hastaneye götürülmesine karar veren 14. Ağır Ceza Mahkemesi hakimi Hadi Çağdır tarafından yapılacak.

Öte yandan, Aziz Yıldırım'ın adliyeye getirilmesinin ardından bir ambulansla birlikte gelen sağlık ekibi de adliye içerisine girdi.

Bu arada, adliyede duruşmanın yapıldığı bölümünün giriş koridorunda Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticilerinden Yasemin Merçil'in de beklediği, ayrıca bazı sağlık ekipmanlarının da hazır tutulduğu görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler