Vay Vay… Ne zengin kulübüz!

Özel uçakla transferler gerçekleştiren Trabzonspor yönetiminin 1,5 yıllığına 9 milyon 156 bin liraya anlaştığı hocası Ersun Yanal, Bodrum’a özel işi için bir imza atmaya gittiği öğrenildi.Trabzonspor Kulübü Başkanı ibrahim Hacıosmanoğlu, Fanatik Gazetesi’

Vay Vay… Ne zengin kulübüz!

Özel uçakla transferler gerçekleştiren Trabzonspor yönetiminin 1,5 yıllığına 9 milyon 156 bin liraya anlaştığı hocası Ersun Yanal, Bodrum’a özel işi için bir imza atmaya gittiği öğrenildi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı ibrahim Hacıosmanoğlu, Fanatik Gazetesi’nde Ersun Yanal ile ilgili çıkan haberleri yalanlarken Ersun Yanal’ın Bodrum ziyareti ile ilgili detay verdi. Ersun Yanal ile ilgili kriz çıktığının yer verildiği Fanatik Gazetesi’nin haberinde, Bodrum’a maç sonrası gitmesi Başkanı kızdırdığı iddia edilmişti.

Fakat Başkan Hacıosmanoğlu kendisine yakın olan gazeteyi şu sözlerle yalanladı ve Bodrum ziyareti ile ilgili ince detayı da gündeme getirdi. Hacıosmanoğlu, “Bodrum’da atması gereken önemli bir imzası vardı. Maçtan sonra özel bir uçakla gitti ve o özel uçakla Pazartesi günü öğlen saatlerinde Trabzon’a döndü. Uçağın parasını da kendisi ödedi. Hocamızla ilgili bir sorunumuz yok. Ligin en fazla koçan takımıyız. Sakatlıklar şansızlığımız oldu. Bu takımı toparlayıp ayağa kaldıracağına inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor