Varsa yoksa Kupa

Tolunay Kafkas, Galatasaray'la oynayacakları maçtan çok Ziraat Türkiye Kupası finalini düşündüklerini belirtip, "O kupayı mutlaka almalıyız" dediFenerbahçe'nin ligde Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi garantilemesiyle kupa finalisti olarak Avrupa biletini alan T

Varsa yoksa Kupa

Tolunay Kafkas, Galatasaray'la oynayacakları maçtan çok Ziraat Türkiye Kupası finalini düşündüklerini belirtip, "O kupayı mutlaka almalıyız" dedi

Fenerbahçe'nin ligde Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi garantilemesiyle kupa finalisti olarak Avrupa biletini alan Trabzonspor buna rağmen kupayı kazanmak zorunda. Konuyla ilgili bir açıklama yapan teknik direktör Tolunay Kafkas, "Kupa bu sezonki en büyük hedefimiz. 

Bu yüzden Galatasaray maçından çok Fenerbahçe ile oynayacağımız finali düşünüyoruz. Kupayı alırsak Avrupa Ligi'ne play-off turundan başlarız. Bu da bize yeni bir takım oluşturmak için gerekli süreyi tanır. Aksi takdirde üç ön eleme oynamak zorunda kalırız. Temmuzda sezonu açmayı hiçbir hoca istemez" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler