Vanlı kızın Trabzonspor sevgisi

Haber61.Net - Haber Servisi - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen ve tamamen ücretsiz olan Şehirler ve Kültürler Projesi’nin ikinci dönemi sona erdi.5 -8 Ağustos tarihleri arasında Trabzon’a, Amasya, Elazığ, Şanlıurfa ve Van’dan toplam 16

Vanlı kızın Trabzonspor sevgisi
Haber61.Net - Haber Servisi - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen ve tamamen ücretsiz olan Şehirler ve Kültürler Projesi’nin ikinci dönemi sona erdi.5 -8 Ağustos tarihleri arasında Trabzon’a, Amasya, Elazığ, Şanlıurfa ve Van’dan toplam 160 genç kız geldi. Amasya, Elazığ, Şanlıurfa ve Van’dan gelen genç kızlar program süresince Trabzon’un tarihi ve kültürel yerlerini gezme imkanı elde ettiler. Sümela Manastırı, Uzungöl, Atatürk Köşkü, Ayasofya Camii gibi Trabzon’un kültürel yerlerini  gezen gençler 3 gün boyunca doyasıya eğlendiler. 

O bir Trabzonspor aşığı… 
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan Şehirler ve Kültürler Projesi kapsamında 5-8 Ağustos tarihinde Trabzon’a gelme fırsatı elde eden Umre Nur Karadoğu tam anlamıyla Trabzonspor aşığı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hedefinde Gençlerin ülkemizdeki doğal güzellikleri görmeleri, muhteşem tarihini ve kültürel değerlerini öğrenmeleri, Anadolu'da kök salıp büyümüş derin ve heybetli medeniyeti, şehirlerimizi ve kültürümüzü tanımaları için başlatılmış bir hareketlilik projesi  olan Şehirler ve Kültürler projesi meyvelerini vermeye başlıyor. 
İsteğine Ulaştı
Trabzon’da ikinci dönem proje kapsamına katılan ve proje sayesinde ilk defa Trabzon’a gelme fırsatı elde eden Van’ın Erciş ilecisinde oturan Umre Nur Karadoğu tam anlamıyla Trabzon’a ve Trabzonspor’a aşık. Proje sayesinde Trabzon’un kültürel ve tarihi yerlerini gezen ancak bunun yanında kendilerini gezdiren grup liderlerine her defasında Trabzonspor’un maçlarını oynadığı Hüseyin Avni Aker Stadyumu’na gitmek istediğini belirten Umre Nur Karadoğu bu istediğine ulaştı. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan gençlik liderleri Umre Nur Karadoğu’nun bu isteğini yerine getirdiler. 

Bize Van’da Trabzon

Trabzonspor’un maçlarını oynadığı Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun önünde bol bol fotoğraf çektiren Umre Nur Karadoğu, burada olmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederek, “ Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın başlattığı Şehirler ve Kültürler projesi kapsamında Trabzon’a gelme fırsatı elde ettim. Hayranı olduğum takımın aşık olduğum takımın stadyumunun önündeyim. Onun memleketine geldim çok mutluyum. Trabzonspor’u çok seviyorum. O kadar çok seviyorum ki kanım bile bordo mavi akar. Bize her yer Trabzon, Bize Van’da Trabzon, beni buraya gelmeme sebep olan herkese çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor