Vali'den TS - FB açıklaması

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sahaya bıçak, ayakkabı, sis bombası ile meşale eten 5 kişinin gözaltına alındığını, bu kişilerin savcılık talimatıyla serbest bırakıldığını kaydetti. Kızılcık yaptığı yazılı açıklamada, 1 Nisan

Vali'den TS - FB açıklaması

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sahaya bıçak, ayakkabı, sis bombası ile meşale eten 5 kişinin gözaltına alındığını, bu kişilerin savcılık talimatıyla serbest bırakıldığını kaydetti.

 

Kızılcık yaptığı yazılı açıklamada, 1 Nisan 2012'de Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında meydana gelen olaylara ilişkin ilgili kurumların titiz bir çalışma yürüttüğünü belirtti.

 

Kızılcık, çalışmalar sonucu maç esnasında sahaya bıçak atan M.B ve S.E, ayakkabı atan Ü.G ve sis bombası ile meşale atan H.B.C ve H.B'nin 6222 sayılı yasa gereğince işlem yapılmak üzere gözaltına alındığını ifade etti.

 

Söz konusu kişilerin işlemlerinin ardından ''Cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldığını'' dile getiren Kızılcık, olayla ilgili adli soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor