Vali T. Telekom Arena'yı gezdi

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Türk Telekom Arena Stadı'nı gezerek bir takım incelemelerde bulundu.İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Seyrantepe'de yapımı devam eden Türk Telekom Arena'yı ziyaret ederek, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali

Vali T. Telekom Arena'yı gezdi

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Türk Telekom Arena Stadı'nı gezerek bir takım incelemelerde bulundu.
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Seyrantepe'de yapımı devam eden Türk Telekom Arena'yı ziyaret ederek, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Haşhaş, stadın yapımını üstlenen Varyap İnşaat Genel Müdürü Süleyman Varlıbaş ve Uzunlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Numan Uzun'dan, stadın durumuyla ilgili bilgi aldı.
Türk Telekom Arena'da incelemelerde bulunan Vali Mutlu yaptığı açıklamada, stadın 52 bin 300 kişi kapasiteli olduğunu hatırlatarak, burada maç izlemek kadar maç yapmanın da çok zevkli olacağını ifade etti.
Türkiye'de stadyum açısından çok güzel şeyler yapıldığını belirten Mutlu, "Kayseri, Trabzon ve Rize'de yeni statlar yapıldı. Bursa'da da devam ediyor. Stadyum konusunda Türkiye'de çok özel projelere imza atılıyor. Bu da onlardan bir tanesi" dedi.
Burada tezahüratların arasında maç izlemenin çok keyifli olacağını anlatan Mutlu, "Başbakanımız ve spordan sorumlu bakanımız spora ciddi yatırımlar yapılmasını sağlıyor. Eylül ayında basketbol milli takımımız ülkemizin gururu oldu. Finale oynadılar ve dünya ikincisi oldular. Bizim basketbolda, futbolda ve diğer spor branşlarında çok daha yüksek başarılar kazanmamız gerekiyor. Ülke olarak bunu arzu ediyoruz. Dolayısıyla sporcularımızın da bunu başarabilmesi için tesis yönünden ciddi olarak desteklenmeli.
Ümit ediyorum ki süper lig müsabakaları açısından çok keyifli maçlar izleyeceğiz. Hem de bu vasıtayla kulüplerimiz Avrupa ve dünyada çok iyi yerlere çıkabilecek. Ne kadar çok tesis olursa sporda başarı oranı o kadar yükselecek" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler