Valencia Real Madrid

Valencia Real Madrid maçı saat kaçta,hangi kanalda, maç öncesi son durum ne? İşte detaylar İspanya La Liga’nın 18. Haftasında Valencia Real ile Madrid karşılaşıyor. Mestalla ‘da oynanacak karşılaşmayı hakem Jose Maria Sanchez Santos yönetecek. Saat 21.30’

Valencia Real Madrid

Valencia Real Madrid maçı saat kaçta,hangi kanalda, maç öncesi son durum ne? İşte detaylar

İspanya La Liga’nın 18. Haftasında Valencia Real ile Madrid karşılaşıyor. Mestalla ‘da oynanacak karşılaşmayı hakem Jose Maria Sanchez Santos yönetecek. Saat 21.30’da başlayacak karşılaşmayı Lig Tv 3 canlı yayınlayacak. Karşılaşmayı İdman Tv de canlı yayınlayacak. Idman TV’yi canlı olarak haberin sonunda izleyebilirsiniz.

Karşılaşma öncesinde Valencia ligde 22 puanla 11. Sırada yer alırken Real Madrid 36  puanla 3. Sırada bulunuyor.

Valencia ile Real Madrid daha önce toplam 167 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Real Madrid 88 kez kazanarak rakibine üstünlük kurarken Valencia 44  kez galip geldi ve 35 maç berabere sonlandı. Valencia ev sahipliğinde oynanan 83 maçta ev sahibi 35 kez kazanırken misafir takım 26 kez galip geldi ve 22 maç beraberlikle sona erdi.

Maç öncesi bilgiler

• Valencia, Real Madrid ile oynadığı son 12 lig maçında bir galibiyet alabildi (4B 7M). • Valencia, Real Madrid ile evinde oynadığı son altı mata bir galibiyet alabildi (5M); o galibiyet ise aralarında Valencia ev sahipliğinde oynadıkları son maçta geldi (2-1, Ocak 2015). • Valencia, La Liga'da evinde 20 maçtır yenilmiyor (13G 7B); eğer bu maçta da yenilmezlerse Ekim 1990'dan (22) bu yana iç sahadaki en uzun yenilmezlik serilerini yakalamış olacaklar. • Real Madrid, deplasmanda oynadığı son üç maçın ikisini kaybetti. • Sergio Ramos'un La Liga'da en fazla gol attığı iki takım Valencia (4) ve Athletic Bilbao (4).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor