Vahid Halilhodzic'ten Lille uyarısı

Trabzonspor’un eski teknik adamı Vahid Halilhodzic Trabzonspor’un Lille maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.Vahid Halilhodzic;Trabzonspor büyük bir gezgine çıkmıştır. Trabzonspor İstanbul dışında şampiyonluğu bulunan tek takımdır. Karadeniz bölgesinde ço

Vahid Halilhodzic'ten Lille uyarısı

Trabzonspor’un eski teknik adamı Vahid Halilhodzic Trabzonspor’un Lille maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Vahid Halilhodzic;

Trabzonspor büyük bir gezgine çıkmıştır. Trabzonspor İstanbul dışında şampiyonluğu bulunan tek takımdır. Karadeniz bölgesinde çok popüler bir takımdır. Ben kariyerim boyunca Trabzonsporlular gibi coşkulu ve baskılı bir taraftar görmedim. Taraftarın bu isteği ve baskısı tüm sınırları aşıyor. Trabzonspor’un oldukça zorlu bir izleyici kitlesi vardır.

MEDYA

Trabzon’da Trabzonspor’u yazan 5 gazete ve 5 televizyon vardır. Bu gazeteler için Trabzonspor’un en ufak şeyi çok önem taşır. Örneğin, biz eğitim kampında iken, tıbbi personel ve gazeteciler arasında bir maç vardı. O maç canlı radyo ve televizyonda yayınlandı.

TRABZONSPOR’A UYARI

Maç 25 bin kişilik sıcak bir statta gerçekleşecek. Ayrıca Lille iyi bir takım umarım Avni Aker baskısı Lille'yi tuzağa düşürür de Trabzonspor’u tuzağa düşürmez” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor