Uzungöl'de Off-Road heyecanı!

Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı Uzungöl Beldesi sınırları içersinde yer alan Uzungöl, kültür ve doğa güzellikleri bakımından turistlerin ilgi odağı olurken artık Off-Road sporuyla da cazibe merkezi.Uzungöl Off-Road ve Kamp Kulübü, kurucu başkanı Mustafa

Uzungöl'de Off-Road heyecanı!

Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı Uzungöl Beldesi sınırları içersinde yer alan Uzungöl, kültür ve doğa güzellikleri bakımından turistlerin ilgi odağı olurken artık Off-Road sporuyla da cazibe merkezi.

Uzungöl Off-Road ve Kamp Kulübü, kurucu başkanı Mustafa Mutlu, yeni kurulmalarına rağmen hedeflerinin organizasyonlar gerçekleştirmek olduğunu belirterek, " Trabzon'umuz kültür ve doğal güzellikleri bakımından turistlerin ilgisini çekmektedir. Özellikle Uzungöl Beldemiz yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı durumunda.

Tanıtıma katkı sağlamak amacıyla ve spor şehri olan kentimize farklı bir spor alanına ilgiyi artırmak amacıyla Uzungöl Off-Road ve Kamp Kulübunu arkadaşlarımızla birlikte kurarak geçtiğimiz hafta sonu ilk etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Hedefimiz organizasyonlar yaparak her yıl düzenlenen yayla şenliklerine Off-Road heyecanını katarak ,yaylalarımızı ve beldelerimizi daha iyi tanıtmaktır’’dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler