Uzunay Eyüboğlunun ayrılışına açıklık getirdi

Trabzonspor’un alt yapıdan sorumlu yöneticisi Ali Uzunay  alt yapıda yaşanan değişimlerden kendilerinin haberi olmadığını ve bu nedenle tepkilerini ortaya koyduklarını söylediUzunay  alt yapı sorumlusu olarak bir gün önce göreve başlayan  Ömer Eyüboğlu’nu

Uzunay Eyüboğlunun ayrılışına açıklık getirdi

Trabzonspor’un alt yapıdan sorumlu yöneticisi Ali Uzunay  alt yapıda yaşanan değişimlerden kendilerinin haberi olmadığını ve bu nedenle tepkilerini ortaya koyduklarını söyledi

Uzunay  alt yapı sorumlusu olarak bir gün önce göreve başlayan  Ömer Eyüboğlu’nun göreve başladıktan bir gün sonra görevden ayrılmasının belli sebepleri olduğunu ifade ederek” Bazı sorunlar olduğu doğrudur. Yeni yönetimde biz alt yapı sorumlusu olarak görevlendirildik. Sn Eyüboğlu’da alt yapıdan sorumlu oldu. Ancak yapacağı icraatları biz basından mı öğreneceğiz. Hamit hoca gönderiliyor bize danışılmıyor,yerine bir isim getiriyor bize kimsenin bize bir şey söylediği yok.

Bir kere Hamit hoca böyle mi gönderilmeliydi. Yapılan icraatların çoğundan haberimiz olmuyor.Alt yapı hocası gönderilecek bize bir şey soran yok.Yerine birini getirecekler biz gelecek ismi ancak basından öğreniyoruz.

 Bu kararı alırken insan bizimde fikrimizi alır, yada bizi bilgilendirir veyahut danışır. Bunlar yapılmıyor.Niye yapılmıyor anlamışta değilim.Sn Eyüboğlu ile aramızdaki sorun buradan kaynaklandı. Bakın  Trabzonspor alt yapı sorumlusunu gönderecekseniz  bari Trabzonspor kimliğine yakışır bir şekilde gönderin .Nezaket olarak ta Alt yapı dan sorumlu yöneticileri  de  bilgilendirin.Sonuçta bize yönetim tarafından verilmiş bir görev var Alt yapıdan sorumlu olarak dün göreve gelen Sn Ömer Eyüpboğlu ile aramızda bu konularda sorun yaşandı” dedi.

Uzunay Sosyal medyada kendi hesabından attığı tvetter’inde yanlış anlaşıldığını belirterek”  Ben tvetleri UEFA ‘nın verdiği kararlarla ilgili olarak attım.Ancak tamda bu olayın üstüne gelince farklı algılandı.Buda doğaldır.Ancak o olayın Hamit Cihan’ın gönderilmesi veya Ömer Eyüboğlu’nun görevi bırakması ile ilgili değildi “ dedi.

 

2.20130716153115.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor