Uzman Çavuş ölü bulundu

Güvenlik güçleri, başından tabancayla vurulmuş halde bulunan uzman çavuşun, kim ya da kimler tarafından öldürüldüğünü araştırıyor.Sakarya İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda görevli yapan uzman çavuş Yenal Alkış (30), Korucuk Mahallesi'ndeki evinde başından

Uzman Çavuş ölü bulundu

Güvenlik güçleri, başından tabancayla vurulmuş halde bulunan uzman çavuşun, kim ya da kimler tarafından öldürüldüğünü araştırıyor.


Sakarya İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda görevli yapan uzman çavuş Yenal Alkış (30), Korucuk Mahallesi'ndeki evinde başından tabancayla vurulmuş halde bulundu. Eşi Hatice Alkış ve baldızı tarafından akşam saatlerinde evin koridorunda ölü bulunan Alkış'ın cansız bedeni, cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Uzman çavuşun başından tek kurşunla vurulduğu belirlendi. Kriminal ekip, Alkış'ın otoparkta bulunan otomobilinde de inceleme yaptı.

Biri 6 yaşlarında diğeri 4 aylık 2 çocuğu olduğu öğrenilen Alkış'ın, dün çocuğunu hastaneye götürmek için izin aldığı, çocuğunu hastaneye götürdükten sonra eşini ve çocuklarını bir arkadaşına bıraktığı öğrenildi. Alkış'ın cep telefonuna cevap vermemesi üzerine eve gelen eşi ve baldızı, tarafından evde ölü bulunduğu belirtildi.

Uzman çavuşun eniştesi, olayın nasıl olduğunu bilmediklerini belirterek; "Kaynanası bize haber verdi. Eşini, baldızını ve kaynanasını misafirliğe bırakmış. 'Göreve gidiyorum' demiş. Cep telefonuna cevap vermeyince baldızı ve hanımı eve gelmiş. İki yıldır Sakarya'da görev yapıyordu." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler