Üzerime rahat birşey giyeyim dedi

 SAMSUN’da, sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan tanıştığı 30 yaşındaki T.K.’ya tuzak kurup, çıplak fotoğraflarını çekip şantaj yaparak para istedikleri iddiasıyla tutuklanan 20 yaşındaki Emine M. ile 17 yaşındaki V.G., hakim karşısına çıktı.Suçlamaları ka

Üzerime rahat birşey giyeyim dedi

 

SAMSUN’da, sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan tanıştığı 30 yaşındaki T.K.’ya tuzak kurup, çıplak fotoğraflarını çekip şantaj yaparak para istedikleri iddiasıyla tutuklanan 20 yaşındaki Emine M. ile 17 yaşındaki V.G., hakim karşısına çıktı.

Suçlamaları kabul etmeyen genç kadın tahliyesini isterken, firarda olan Mustafa T.’nin kendisine şantaj yaptığını ileri sürdü.

Samsun’da bir radyoda DJ’lik yapan Emine M. geçen Mart ayında Facebook’tan T.K. ile mesajlaşıp arkadaş oldu. Bir süre sonra telefonla görüşmeye başladıklarında genç kadın, daha iyi bir iş istediğini söyledi. Bunun üzerin T.K. kendisine yardımcı olabileceğini belirterek, buluşma teklif etti.

Birkaç görüşmenin ardından T.K., genç kadına borç para verdi. İddialara göre bundan sonra da telefonla arayarak ya da mesaj çekerek rahatsız etmeye ve cinsel ilişkiye girmek istediğini dile getirmeye başladı. Bunun üzerine Emine M. arkadaşlarıyla plan yaparak geçen Haziran ayında T.K.’yı eve çağırdı. T.K., genç kadınla cinsel ilişkiye gireceğini sanarak eve gitti.

"ÜZERİME RAHAT BİR ŞEYLER GİYEYİM" DEDİ, 2 ERKEK GELDİ

Eve gelen T.K.’ya sıcak davranan genç kadın bir süre sonra "Üzerime rahat bir şeyler giyeyim" diyerek odadan çıktı. T.K. da elbiselerini çıkararak beklemeye başladı. Alt kata inen Emine M. Kendisini bekleyen Mustafa T.’ye haber verdi. Mustafa T., V.G. ile birlikte T.K.’nın yanına gitti. Yatakta Emine M.’nin dönmesini bekleyen T.K. karşısında 2 erkeği görünce şaşkına döndü. Kaçmak için hareketlenince de iki kişi, T.K.’yı bıçakla tehdit ederek uygunsuz çıplak fotoğraflarını çekti. Cebinde bulunan 200 TL ve telefonunu alıp, kendilerine 5 bin TL getirmesini yoksa bu fotoğrafları internette yayacaklarını söyleyerek şantaj yaptı. Para bulması için serbest bırakılan T.K. polise giderek şikayetçi oldu. Olayla ilgili araştırma başlatan polis, önce Emine M.’yi, ardından da V.G.’yi yakalarken, Mustafa T. bulunamadı. İki şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

30 YIL İSTENİYOR

Haklarında ’hürriyetten yoksun bırakma, gasp, şantaj ve tehdit’ suçlarından toplam 30 yıla kadar hapis cezası istemiyle Samsun 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ne dava açılan iki tutuklu sanık ilk duruşmada suçlamaları kabul etmedi. Olayın meydana geldiği apartmanda kız arkadaşının oturduğunu kaydeden V.G. şunları anlattı:

"Onunla birlikte otururken, üst kattan ses ve gürültü gelmeye başladı. Ben de yukarıya çıktım. Zile basınca Mustafa T. kapıyı açtı. Aralıktan içeride yüzü kanlar içinde bir kişi gördüm. Ne olduğunu sorunca da bir şey söylemeden beni gönderdi. 4- 5 gün sonra da çalıştığım kuaföre gelerek benim telefonumdan birileriyle görüştü. Sonra da beni bir sigorta şirketine göndererek emanetinin olduğunu ve onu almamı söyledi. Şirkete gidince de polisler beni yakaladı. Benim bir suçum günahım yoktur."

"BENİ DE TEHDİT ETTİ"

Emine M. de suçlamaları kabul etmeyerek, T.K. ile Djlik yaptığı sırada facebook’tan tanıştığını belirtti. Emine M. şöyle konuştu:

"Bana iş bulacağını söylediği için görüşmeye başladık. Ancak zamanla beni rahatsız etmeye başladı. Mustafa T. ile evdeyken, bana cinsel ilişkiye girmek istediğini belirten bir mesaj attı. Çok rahatsız oldum. Durumu Mustafa’ya anlattım. O da ’çağır eve gelsin konuşup bu durumu hallederiz’ dedi. Mesaj atıp eve çağırdım. Kısa süre sonra eve geldi. Gömleğini çıkarıp yatağa uzandı. Ben de üzerimi değiştirmem gerektiğini söyleyerek odadan çıktım. Sonra da alt kattaki Mustafa’ya haber verdim. O da yukarı çıkarken V.G.’yi görmüş. Yukarıda ne oldu bilmiyorum. 15 dakika sonra yanıma gelip saçlarımdan sürükleyerek beni üst kata çıkardı. T.K. ile birbirimize sarılmamızı istedi. Sarılınca da fotoğraflarımızı çekti. T.K. ile daha sonra telefonla konuştuğumuzda kendisinden 5 bin TL istediğini öğrendim. Mustafa benden de 2 bin TL istedi. Planlayarak böyle bir şey yapmadım"

Duruşmaya katılan T.K. ise, Mustafa T. ve Emine M.’den şikayetçi olduğunu ancak V.G.’nin olaya karışmadığını savunarak,, "Kapı açılanca onu da gördüm. Ve onun da olayların içinde olduğunu düşünerek ilk ifadelerimde adını söyledim. Ancak o bana bir şey yapmadı. Şikayetçi değilim" dedi.

Mahkeme, sanıkların tahliye taleplerini kabul etmeyerek, kayıp olan Mustafa T.’nin yakalanmasının beklenmesi ve tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler