Üstünsalih: TS'nin ekonomik sıkıntısı yok

Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı Üstünsalih Trabzonspor'un mali yapısının kontrol alatında olduğunu söyledi.Trabzonspor’un Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, kulübün ekonomik yapısının bir disiplin içerisinde işlediğini belirt

Üstünsalih: TS'nin ekonomik sıkıntısı yok

Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı Üstünsalih Trabzonspor'un mali yapısının kontrol alatında olduğunu söyledi.

Trabzonspor’un Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, kulübün ekonomik yapısının bir disiplin içerisinde işlediğini belirterek, “Bugün ki mali yapı disipline edilmiş mali yapıdır. Mali yapısı da kontrol altındadır. Transfer yapacak paramız da bütçemiz de var. Biz her kuruşun değerini bilerek transfere ona göre kaynak ayırıyoruz. Sırf transfer yapmak için transfer yapmayız ama büyük kulüp olma özelliğini düşündüğünüzde, büyük kulüp olmaya yakışır transfer muhakkak yapacağız. Eli kulağında” dedi.

“TRABZONSPOR’UN BÜYÜKLÜĞÜNE YAKIŞIR BİR TRANSFER YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Abdi Serdar Üstünsalih, kulübün ekonomik yapısının speküle edildiği kadar kötü olmadığını da vurgulayarak, “Ekonomik olarak her şey kontrol altında. UEFA’dan gelen paranın çarçur edildiği söyleniyor. Öyle bir şey de yok. Oradan gelen paranın bir kuruşunu daha harcamadık. Trabzonspor’un belli bir ekonomik ödeme planı var. O ödeme planı çerçevesinde futbolcu ödemeleri başta olmak üzere ödeyerek gidiyoruz. Dolayısıyla para çarçur edildi, transfere para harcayamazlar iddiası doğru değil. Yönetim, başkana baskı yapıyor diye laflar çıktı. Biz yöneticiyiz başkanımıza tabi ki bir şeyler söylüyoruz. Zaten kendisi de transfer yapmak için yapmayacaklarını söyledi. Eskiden yapılan transferleri ve harcanan paraları da biliyoruz. Harcanan paralar da ortada. Trabzonspor’un büyüklüğüne yakışır bir transfer yapmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

Üstünsalih, Bursaspor’a transfer olan Volkan Şen’in alacaklarını da bordo-mavili kulübe bıraktığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor