Üstünsalih: Transfer bütçesi bize yetecek

Trabzonspor’un Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, ekonomik konularda çıkan haberlere sitem ederken şunları söyledi:"Kulübü devraldığımız günden itibaren borcunu yükseltmedik. Borcu azaltma konusunda ise ödeme planlarımız doğru

Üstünsalih: Transfer bütçesi bize yetecek

Trabzonspor’un Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, ekonomik konularda çıkan haberlere sitem ederken şunları söyledi:

"Kulübü devraldığımız günden itibaren borcunu yükseltmedik. Borcu azaltma konusunda ise ödeme planlarımız doğrultusunda gerekli çalışmayı yapıyoruz. En önemli hedeflerimizden bir tanesi bu. Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için çalışmalara başladık. Transfer için bir bütçe belirledik. Bu bütçe bizim istediğimiz transferleri yapmamıza yetecek bir bütçe."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor