Üstünsalih; "O para birşeyin bedeli değil!”

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na en büyük eleştiri TFF seçimlerinden hemen bir kaç gün önce federasyondan kulübe gelen yüklü miktarda destekti. Bu destek ile Demirören’i desteklediği ve kulübe ihanet ettiği belirtilerek ateş püskürülüyo

Üstünsalih; "O para birşeyin bedeli değil!”
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na en büyük eleştiri TFF seçimlerinden hemen bir kaç gün önce federasyondan kulübe gelen yüklü miktarda destekti. Bu destek ile Demirören’i desteklediği ve kulübe ihanet ettiği belirtilerek ateş püskürülüyordu.
 
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih bugün Karadeniz’e açıklama yaparak gelen desteği açıklamaya çalıştı.
 
Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:” TFF tarafından kulübün hesabına yatırılan paranın bazı çevreler tarafından abartıldığını ifade eden Üstünsalih, “Kulüp olarak federasyondan avans talebimiz vardı. Bunun 20 milyon TL’si geldi, kasamıza girdi. Denizbank’ta bloklanması söz konusu değil. Faiz kısmı bankada kalıyor. Onun dışındakini biz kullanacağız zaten. Alınan para herhangi bir şeyin bedeli değil. Trabzonspor’un federasyondan alacak olduğu bedelin 1 ay veya 2 ay önceden kasaya girmesidir. Benim param bu zaten. Kişisel çıkarlar değil, Trabzonspor’un çıkarlarını düşünmek lazım. Kötü yönetilmiştir, onu bir tarafa koyuyorum, onun tartışmasını zaten delege yapar, hesabını sorar, cezasını da keser, onda tereddüt yok. Yöneticilerin veya o kulübü yönetenlerin görevlerini yapmalıdır. Biz de onu yapmaya çalışıyoruz.” 
 
Hiçbirşeyin bedeli değil diyor ama federasyon seçimlerine bir kaç gün kala hangi kulübe bir kaç gün önceden para geldi?
 
Ya da bu para neden bir yıl önce gelmedi?
 
Şimdiye kadar federasyondan Demirören Trabzonspor’a ceza kesmekten başka ne yaptı da bu parayı ödemeyi kabul etti?
 
İşte taraftarlar da bu soruların cevabını merak ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler