Üstünsalih: Hakem bizi katletti!

Trabzonspor'un maçlarında ardı ardına yaşanan hakem hataları büyük tepki çekmeye başladı. Yerel medya ve taraftarlar Trabzonspor'un hakemler yüzünden birçok maçta puan kaybı yaşadığına vurgu yaparken, Eskişehirspor maçındaki hatalar son nokta oldu. Trabzo

Üstünsalih: Hakem bizi katletti!
Trabzonspor'un maçlarında ardı ardına yaşanan hakem hataları büyük tepki çekmeye başladı. Yerel medya ve taraftarlar Trabzonspor'un hakemler yüzünden birçok maçta puan kaybı yaşadığına vurgu yaparken, Eskişehirspor maçındaki hatalar son nokta oldu. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, hakem hatalarının artık tahammül edilemez noktaya geldiğini belirterek, "Almanya Futbol Federasyonu, 'Hazırlık maçlarında Türk hakemlerini istemiyoruz' dediğinde buna tepki göstermiştik. Ancak öyle bir noktaya geldik ki bu tepkiye katılmamak elde değil" diye konuştu. 
 
Katletti 
Üstünsalih, hakem hatalarının hep bazı takımların lehine ve bazı takımların aleyhine yapıldığını ifade ederek, "Eskişehirspor maçında bir golümüz verilmedi. Yusuf'a yapılan net faul es geçildi ve ardından golü yedik. İyi oynadığımız bazı dakikalarda ise hakem basit faullerle önümüzü kesti. Bu kadar bariz hatalar ortadayken kimse bizden hakemlerle ilgili bir eleştiri yapmamamızı beklemesin. Bu maçta hakem tam anlamıyla bizi katletti" ifadelerini kullandı. 
 
Üstünsalih, Türkiye Futbol Federasyonu'nun da bu kötü yönetimlere rağmen hiçbir şey yapmadığını vurgulayarak, şöyle konuştu: "Taraflı tarafsız herkes bu durumu görüyor, TFF ise görmüyor. Burada kasıt yoksa ne var. Sezonun kırılma maçıydı. Çok büyük avantaj kaybettik. Bu durumu sorgulayacağız." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler