Üstünsalih: Çok önemli bir gün!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih Akyazı stadının temel atma töreninde Haber 61 TV’ye açıklamalarda bulundu.İstediğimiz parayı veren stadın isim hakkını alacak diyen Üstünsalih ''  Akyazı bir Spor Kompleksi.Akyazı'da yapılan  Kompleks 

Üstünsalih: Çok önemli bir gün!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih Akyazı stadının temel atma töreninde Haber 61 TV’ye açıklamalarda bulundu.

İstediğimiz parayı veren stadın isim hakkını alacak diyen Üstünsalih ''  Akyazı bir Spor Kompleksi.Akyazı'da yapılan  Kompleks  TOKİ'ye ait. Burada Trabzonspor'a yapılan stad verilecek.

Biz Akyazıda yapılacak stadyumun isim hakkını pazarlayacağız. Buradaki Kompleks bilindiği gibi TOKİ'ye ait. Son derece gururlandırıcı ve onurlandırıcı muhteşem bir şey. Türk futbolu için son derece önemli bir gün, süper bir kompleks. Karadeniz’de böyle bir alan bulup değerlendirmek bize nasip oldu. Yapılacak olan tesisler Türk futboluna hayırlı uğurlu olur diye düşünüyorum.

Dünya futbolundaki trend isim hakkının satılması yönünde bizde bu konuda çalışmaları yapıyoruz. Bu komplekse sponsor olabilecek büyüklükte bütün firmalarla görüşüyoruz. Bizim istediğimiz parayı veren isim hakkını alacak’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler