"Usta;Trabzonspor Dünya kulübü olmalı"

Trabzonspor Başkan adayı Muharrem Usta, Trabzon insanının genlerinden gelen özellikleri olduğunu belirterek "Başarı bizim genlerimizde var. Bunu kimse sindiremez" dedi.  Trabzon'da seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor Başkan adayı Muharrem

"Usta;Trabzonspor Dünya kulübü olmalı"

Trabzonspor Başkan adayı Muharrem Usta, Trabzon insanının genlerinden gelen özellikleri olduğunu belirterek "Başarı bizim genlerimizde var. Bunu kimse sindiremez" dedi. 

 
Trabzon'da seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor Başkan adayı Muharrem Usta, yönetiminde yer alan Celil Hekimoğlu, Ahmet Çubukçu, Hüseyin Balaban ve Ali Bayram ile birlikte Türkiye Kamu-Sen Trabzon Şube Başkanı Çoşkun Dilberi'i ziyaret etti.
 
Trabzpnspor Başkan adayı Muharrem Usta'nın ziyaretinden ötürü duydukları memnunuyeti dile getiren Dilber, "Trabzonspor talip olan adayların ateşten gömlek giymeye talip olduklarını belirterek,"Trabzonspor'un içinde bulunduğu dönemi dikkate alırsak zor bir görev. Trabzonspor sevgisi o kadar büyük bir şeyki onca hengamesine rağmen ondan vazgeçmek istenmiyor ve birden çok taliplisi var.
 
Adaylarımızın bizi ziyaret etmelerinde memnunuz. Trabzonspor'un haklarını koruyacak yapının ortaya çıkmasını istiyoruz" diye konuştu. 
 
"HERKESİN TRABZONSPOR'UN SIKINTISIYLA İLGİLİ OLARAK TEŞHİSİ AYNI"
Trabzonspor Başkan adayı Muharrem Usta, zor bir süreçten geçtiklerini belirterek, " Önümüzde zor bir süreç var. Herkesin Trabzonspor'un sıkıntısıyla ilgili teşhisi aynı aslında yeni bir keşif yapmaya çok fazla gerek yok. Uzun vadede sağlıklı yapılanma olmadığı süreçe , istikrar sürekli olmadığında biz Trabzonspor'un sorununu oyuncu ve teknik direktör sorunu olarak indirgiyoruz. Olmadı oyuncu değiştir, olmadı teknik direktör değiştir. Yönetim böyle olduğu süreçe başkası gelse ne olur gitse ne olur. Tüm örgütlü yapılarda organizasyonun iyi ve kötü olması sonuçu belirler "şeklinde konuştu.
 
Trabzonspor'un dünya kulübü olması gerektiğini yineleyen Usta, "Herkes diye bilir Trabzonspor'dan dünya kulübü olurmu. Evet olur. Dortmund bir dünya kulübü oluyorsa Trabzonspor'dan bir dünya kulübü olur. Trabzon geleneği olan bir şehir, 4 bin yıllık bir şehir imparatorlukların başkentti olmuş bir şehir" ifadelerini kullandı. 
 
"BAŞARI BİZİM GENLERİMİZDE VAR. BUNU KİMSE SİNDİREMEZ"
Trabzon'un genlerinde başarı olduğunu vurgulayan Usta, sözlerini şöyle sürdürdü:
" Başarı bizim genlerimizde var. Bunu kimse sindiremez. Hep mücadele ile bir yerlere gelmiş, haklıyı ve haksız ayırt ederek doğruluktan kendini soyutlamamış bir yapısı var.Fakat bizim sorunlarımız var. Trabzonspor 1975-85 tarihleri arasında 6 kez şampiyonluk yaşamış bir takım. O zaman futbolda haksızlıklar ve adaletsizlikler yokmuydu. Hepsi vardı ama Trabzonspor 6 kez şampiyon oldu. Trabzonspor'un o zamanki gücü Türkiye Genelinde İstanbul, Ankara, İzmir'de var. Burasspor şampiyon olarak büyük bir iş yaptı ama gerisini getiremedi. Büyük olacaksa gerisini getirmesi lazımdı. Burasspor şampiyon olduktan sonra herkes o şampiyonluğun kendisi sayesinde gerçekleştiğini düşününce, şehir bir birine girdi. Bizde bunu 6 şampiyonluktan sonra yaptık. Amatör ruhla o dönem sistem devam etti. Ne zamanki herkes Trabzonspor benim demeye başladı. O dönemden sonra yıkılmaya başladık. Herkes benim dediğinde o marka küçülür. Elbette Trabonspor'u sahipleneceğiz ama yaşamsal tarzına müdahale etmeden." 
 
"PEDALI DÖNDÜRMELİYİZ"
Usta, Trabzonspor'un taraftar sayısında eski yıllara göre azalma olduğuna da dikkat çekerek "Taraftar sayımızda azalma var çünkü sürekli başarıı yakalayamamızdan kaynaklanıyor. Başkalarının pedalı dönüyor. Bizimki ya yavaşladı yada durdu. Gelen seni geçiyor. Bu değiştireceğiz. Bizde hızımızı alarak yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
 
Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta, Milliyetçi Hareket Partisi MHP'nin düzenlemiş olduğu 'Gönülde birlik, beraberlik' yemeğine katıldı. MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın ve partililerle sohbet eden Usta, yemekte karşılaştığı diğer başkan adaylarıyla da görüşerek başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor