Usta'nın listesinde kimler var?

Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, Trabzonspor eski başkanlarından Ahmet Celal Ataman'ın kızı Avukat Sibel Suiçmez'i listesine dahil ederek güçlü bir ismi daha yönetimine kattı.Muharrem Usta ile birlikte hareket eden Celil Hekimoğlu, konuyla ilgili o

Usta'nın listesinde kimler var?

Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, Trabzonspor eski başkanlarından Ahmet Celal Ataman'ın kızı Avukat Sibel Suiçmez'i listesine dahil ederek güçlü bir ismi daha yönetimine kattı.

Muharrem Usta ile birlikte hareket eden Celil Hekimoğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, başkan adayı Muharrem Usta'nın Forum Mağazalar Ceo'su Levent Eyüpoğlu ve Nuhoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'dan sonra güçlü bir ismi daha yönetime kattığını belirtti.

Hekimoğlu, "Göreve gelmemiz halinde Trabzonspor'u dünya kulübü yapma yolunda önemli adımlar atıyoruz. Uyum içinde bizimle aynı hedefte yürüyecek güçlü isimleri aramıza katarak büyük bir yolculuğa çıkacağız. Bu doğrultuda Trabzon'un köklü ailelerinden Trabzonsor eski başkanı Ahmet Celal Ataman'ın kızı Avukat Sibel Suiçmez'i yönetimimize katttık" dedi.

Sibel Suiçmez'in de  listeye katılmasıyla Muharrem Usta'nın yönetim kadrosu şimdilik şöyle oluştu; Celil Hekimoğlu, Ali Bayram, Hüseyin Balaban, Ali Nuhoğlu, Levent Eyüpoğlu, Sibel Suiçmez, Ahmet Çubukçu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor