Ustalar sordular ne cevap aldılar?

 Sivasspor’a deplasmanda son dakikada gelen alınan 2-1’lik yenilgiye rövanş için Bordo-Mavililer’i umutlandırsa da oynanan futbol tedirginlik yarattı. Trabzonspor’un efsane oyuncuları Ali Kemal Denizci, Kadir Özcan, Bordo-Mavili takımın eski teknik direkt

Ustalar sordular ne cevap aldılar?

 

Sivasspor’a deplasmanda son dakikada gelen alınan 2-1’lik yenilgiye rövanş için Bordo-Mavililer’i umutlandırsa da oynanan futbol tedirginlik yarattı. Trabzonspor’un efsane oyuncuları Ali Kemal Denizci, Kadir Özcan, Bordo-Mavili takımın eski teknik direktörü Ziya Doğan ve usta kalem Haldun Domaç’a rövanş maçını sorduk. 4 usta, Trabzonspor’un ilk maçtaki görüntüsü ile turu geçme şansının zor olduğunun altını çizerken, önemli uyarılarda da bulundu. İşte ustaların tespitleri ve önerileri;
 
TARAFTAR GÜCÜ  SADECE UMUT VERİYOR!
Trabzonspor’un unutulmaz oyuncularından Ali Kemal Denizci, ortaya konan futbolun karşılığında tur için umutlu olmadığının altını çizerken, “Avantaj biz de diye kimse sevinmesin” dedi. Denizci, Trabzonspor’un ikinci maçta sıkıntı yaşayacağını belirtirken, “Çünkü Trabzonspor takımında hırs denen bir şey yok. Sadece taraftarın itici gücü ve farklı motivesi rövanş için bana biraz umut veriyor. Onun dışında takımın bana verdiği bir umut yok” dedi.
 
ESKİDEN OLSA “TURU GEÇERİZ” DERDİM
Olumsuz tespitler yapmak Trabzonspor için olumsuz konuşmanın kendisini üzdüğünü söyleyen efsane oyunculardan Kadir Özcan da Bordo-Mavili takımda müthiş bir gerileme olduğunu belirtti. Özcan, “Skora bakıldığında Trabzonspor, Sivas’ta avantajlı bir skor yakaladı ama oynanan oyun ve futbolcuların inancına baktığımızda ‘turu geçeri’ diyemiyoruz. Eskiden olsa ‘çok rahat tutu geçeriz’ derdim. Böyle tespit yapıp, konuşurken de üzülüyorum. Kimse kimseyi kandırmasın Trabzonspor bu değil. Hatalar nerede, yanlışlar nerede yapıldı bir an önce bunları ortaya çıkarmak lazım” dedi.
 
O GOL OLMASAYDI
Trabzonspor’un eski Teknik Direktörü Ziya Doğan ise, Sivasspor maçında sahada kupayı kazanma isteği adına oyuncuların hiçbir gayreti olmamasının üzüntü verici olduğunu ifade ederek, “Yenilen goller gerçekten çok acemice. Tabiî ki Tolunay hoca elindeki malzeme ile en iyisini yapmak için uğraşıyor. Ancak malzemede bir ışık vermiyor. O gol olmasa Trabzonspor için tek tutar dalı olan kupada finale çıkmak çok zor olacaktı. İnanıyorum ki özellikle taraftar etkisiyle birlikte Trabzonspor, turu Trabzon’da geçecektir. Tabiî ki final Avrupa’nın yolunu açması nedeniyle böyle bir sezonda çok kıymetli. Herkes de bu maçta takıma ve hocasına sahip çıkarak destek olmalı” dedi.
 
İLK MAÇTAKİ  GÖRÜNTÜSÜ İLE MUCİZE!
Sivas’ta oynanan futbolun rövanşta tur için yeterli olmayacağını söyleyen usta yazar Haldun Domaç da, böyle bir olasılığın mucizelere bağlı olabileceğini belirtti. Domaç, “Trabzonspor’da öyle bir savunma var ki, rövanş için ‘gol yemeyiz’ diyemiyorum. Ayrıca ilk maçta Adrian’dan sağ kanat oyuncusu yapmaya çalışan Tolunay hocanın bu tarz hamleleri olacaksa tur için fazla umutlu konuşmak hayalcilik olur. Trabzonspor’un tur için Sivas’ta ki görüntüsünden çok daha farklı olması gerekiyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor