Usta'dan Trabzonspor'a 10 Milyon TL!

Medical Park Hastanelerinin sahibi ve Trabzonspor Başkan adaylarından Muharrem Usta, Trabzonspor Basketbol takımına 10 milyon TL’lik sponsorluk teklifini yönetime iletti.Usta, ayrıca Trabzonspor Futbol takımına da sağlık sponsorluğu teklifinde bulundu.Avr

Usta'dan Trabzonspor'a 10 Milyon TL!

Medical Park Hastanelerinin sahibi ve Trabzonspor Başkan adaylarından Muharrem Usta, Trabzonspor Basketbol takımına 10 milyon TL’lik sponsorluk teklifini yönetime iletti.

Usta, ayrıca Trabzonspor Futbol takımına da sağlık sponsorluğu teklifinde bulundu.

Avrupa’da söz sahibi olabilecek bir takım yaratmak için Bu sezon Beko Basketbol Ligi’ne yükselen ancak maddi sıkıntılardan dolayı ligde oynayıp oynayamayacağı belli olmayan  Trabzonspor Basketbol takımına aranan taze kan seçimleri kaybeden başkan adayı  Usta’dan geldi. Usta, Türkiye’de zirveye oynayabilecek, Avrupa’da da söz sahibi olabilecek bir takım yaratılması için kesenin ağzını açtı.

Daha önceden de Trabzonspor Basketbol takımına sponsor olan Trabzonspor Kulübü başkan adaylarından Medical Park hastanelerinin sahibi Muharrem Usta, Trabzonspor Basketbol takımına bu sezon 10 milyon TL karşılığında sponsor olmak için teklifini yönetime iletti.

Usta ayrıca Trabzonspor futbol takımının da sağlık sponsoru olmak için Trabzonspor yönetimine teklifte bulundu. İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetim kurulunun Usta’ya vereceği cevap ise merakla bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor