Usta'dan Albayrak'a cevap gecikmedi!

TFF eski Yönetim Kurulu Üyesi ve Arsinspor Onursal Başkanı İbrahim Usta, Yeni Şafak Gazetesi’nde kendisi hakkında yapılan haber ve rotaya atılan iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.İbrahim Usta, yapılan bu tür yayınların Trabzonspor seçimleri yada TFF

Usta'dan Albayrak'a cevap gecikmedi!

TFF eski Yönetim Kurulu Üyesi ve Arsinspor Onursal Başkanı İbrahim Usta, Yeni Şafak Gazetesi’nde kendisi hakkında yapılan haber ve rotaya atılan iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

İbrahim Usta, yapılan bu tür yayınların Trabzonspor seçimleri yada TFF genel Kurulları öncesinde yapılmasının manidar olduğunu belirterek, “Trabzonspor eski Başkanlarından Nuri Albayrak’ın sahibi olduğu Yeni Şafak Gazetesi sahibinin sesi olarak sürekli şahsımı hedef almakta ve mesnetsiz iddialarla birlikte karalayıcı yayın yapmaktadır. Bu tür yayınların ya Trabzonspor seçimleri ya da Türkiye Futbol Federasyonu Genel kurullarının öncesine denk getirilmesi hem manidar hem de husumettir.” dedi.

VERDİĞİM MÜCADELE ARŞİVLERDEDİR!

Yapılanların iftira ve ahlaksızlık olduğunu ifade eden İbrahim Usta, “Şahsımın Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi üyeliği döneminde Trabzon’da oynanan ve birkaç dakika kala iptal edilen Trabzonspor-Sivas maçı sırası ve sonrasında yaşananlarla ilgili olarak verdiğim mücadele arşivlerdedir. Maçın tatil edilmesinden önce ve sonrasında aynı dönemin MHK üyesi Hilmi Ok’a hesap soran İbrahim Usta’dır. Yine TFF Yönetim Kurulu toplantılarında Trabzonspor’un haklarını savunma adına Başkan ve yönetimle tartışan TFF kararlarına ve PFDK karalarına koyduğum şerhler TFF’nin karar defterlerinde ve şahsımda iken sürekli olarak şahsımı karalayıcı yayınların yapılması iftira ve ahlaksızlıktır. Nuri Albayrak, Trabzonspor’daki başarısızlığını dönemin federasyonu ve Şahsıma yıkmaktan vazgeçmelidir. Bizler hiçbir menfaatsiz Trabzonspor’u sever iken, kendisi Trabzonspor’a verilmek üzere olan limanı hangi şartlarda aldığını açıklamalıdır. Adalet önünde yaptığı iftiraların hesabını vereceğini bilmelidir” şeklinde konuştu!
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor