Usta Yönetimini Açıkladı

25-26 Mayıs'ta yapılacak olan Trabzonspor Olağanüstü Kongresi öncesinde Başkan adayları hareketli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta Zorlu Grand Otel'de düzenlediği basın toplantısı ile yönetim listesinde yer alan

Usta Yönetimini Açıkladı

25-26 Mayıs'ta yapılacak olan Trabzonspor Olağanüstü Kongresi öncesinde Başkan adayları hareketli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta Zorlu Grand Otel'de düzenlediği basın toplantısı ile yönetim listesinde yer alan isimleri tanıttı.

Başkan Adayı Muharrem Usta dün oynanan Ziraat Türkiye Kupası Final maçından dönerken trafik kazasında hayatlarını kaybeden iki Trabzonspor taraftarı  Şeref Vanlıoğlu ve Sefer Köse'ye Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı ve kazadan yaralı olarak kurtulan Engin Albayrak, Fatih Kalyon, Eyüp Vanlıoğlu ve Ercan Mollahüseyinoğlu'nada acil şifalar diledi.  

Muharrem Usta maratonun sonuna yaklaştıklarını belirterek; ''bizde bu üsreçte adım adım ilerliyoruz. Bugün de listelerin verilmesi ile ilgli son gündü. Bizimde listemiz şekillendi ve sabah itivari ile Divan Kurulu Başkanlığına sunulmuş oldu. İki arkadaşımız hariç olmak üzere bütün arkadaşlarımız buradalar. Trabzonspor'da 5 adayımız var. Ben Gazetelerde 6. aday olduğunu okudum ama yok galiba ve adaylar arasındaki yarışmada da daha önce söylediğimiz gibi biz elimizden geldiğince hassas olmaya çalışıyoruz. Çünkü bu yarışlarda herşey geride kalıyor. Aslolan bıraktığınız iz. Trabzonspor için nasıl bir organizasyon içinde olduğunuz ve kukübün menfaatleri ve geleceği açısından hangi söylemlerde bulunduğunuz çok önemli. Biz kişiselleştirmemeye çalışıyoruz. Çünkü burada önemli olan Trabzonspor'a katkı sağlamak'' dedi.

NASIL BİR YÖNETİM OLUŞTURDU

Mümkün olan toplumun en geniş kapsamlarını temsil edecek bir yönetim kurmaya çalıştık. Nekadar geniş tabanlı olursak ne kadar iyi işaretler veriyorsak bu gerçekten önemlidir. İnce eleyip sık dokumaya çalıştık.

İkinci özelliğimiz ise Trabzonspor'u derinden iyi tanıyan, geçmişini analiz edebilecek arkadaşlara yer vermeye çalıştık. Dünü ve bugüne kadar ki sürecinde, yönetimin çeşitli dönemlerde içinde bulunan arkadaşları almaya çalıştık.

Üçüncü olarak ekonomik anlamda güçlü bir kadro kurmaya çalıştık. Trabzonspor'un buna çok ihtiyacı var. Her geçiş döneminde sorunları çözmek adına hemde ısrarla söylediğimiz bir şey var burası bir şirket ve burası başka şirketlerle yarışıyor. Futbol şirketi ise futbol şirketleri ile yarışır.

Şirketlerin ekonomik olarak büyümesi lazım ki yarışı an iyi şekilde yapabilsin. Ekonomik standartları iyi olan ama hayatlarında iş başarısı yaşamış arkadaşları kadro ya kattık. Kurumsallaşma Trabzonspor için şart. Kendi şirketlerinde kurumsallaşmayı en iyi şekilde gerçekleştiren arkadaşlarla çalıştık. En önemlisi ise en az yıpranmışlarla genç dinamik kadro kurmaya çalıştık. Bu kadroyu da maziye bağlamak adına tecrübeside daha eski yıllara dayanan, gençlerin bir adım daha yaş ve tecrübe itibari ile üstünde, genç orta yaş grubunda olan ve toplum tarafından daha kabul görecek kişilerden oluşturmaya çalıştık. 

Yeni bir tarih yada tarihi yeniden yazmak lazım. Yeni bir iz bırakmak lazım. ve bir dünya kulübü olmak gerekiyor. Bunları yapabilmek için kadronuzun derinliği olması lazım.

Bugün aramızda iki arkadaşımız yok. bunlardan biri İstanbul'dan Coşkun Bülbül ve Ankara'dan Nurettin Aydın aramız da değil.

İŞTE MUHARREM USTA'NIN LİSTESİ

LEVENT EYÜBOĞLU

1969 Trabzon doğumluyum. Şuanda 7 ülkede alışveriş merkezleri yapıyoruz. Proje konusunda yönetim kuruluna elimden gelen desteği vermeye çalışacağım. 

GÖKHAN SARAL

1977 Trabzon doğumluyum. Taahhüt alt yapı ve üst yapı sektöründe bir çok projeye imza attık. Genç enerjimizle Trabzon ve Trabzonspor sevdalısı olarak bu yola baş koyduk. İnşallah kazanan Trabzonspor olur. 

ALİ BAYRAM

1968 Trabzon doğumluyum. Trabzon'da Peugeot bayisi, yine Trabzon ve Maraşta enerji işiyle uğraşıyoruz.

MUSTAFA YILMAZ ODABAŞI

Elektrik mühendisiyim. Yıllarca Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanlığını yaptım. Arkadaşlarla yeni bir Trabzon yaratmak için aday olduk.

BEKİR BÜLBÜLOĞLU 

Gençliğimizden beri ömrünü kendimizi Trabzon ve Trabzonspor'a adayan bir ailenin evladıyım. Başkanımız genç ve deneyimli arkadaşlalar bir grup oluşturdu. Görevimizin ağır olduğunu biliyoruz. Bizde çorbada tuzumuz olsun diye yola çıktık.

AV. SİBEL SUİÇMEZ 

Trabzon'da birçok sivil toplum örgütünde çalıştım ve siyasette bulundum. Trabzonspor kulübünde yönetim kurulu adayı bile olmak çok büyük bir onur. Sayın başkanın devrim ruhunu önemsiyorum. Seçilirsek iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Kaybettiğimiz insanların ruhu bizimle onların beklediği bir Tarbzonspor'u yaratmak için çalışacağız. Bu onlara karşı olan borcumuzdur.

SOYSAL ALGAN

Makine mühendisiyim. Umuyorumki sağduyulu seçmenlerimiz doğru bir kararla bizi seçecek ve bizde Trabzonspor için misyonumuz doğrultusunda büyük işler yapacağız.

GENÇAĞA MERİÇ

İstanbulda kentsel dönüşüm ile ilgilenen 4 şirketim var.

Ali Nuhoğlu 

Nuhoğlu inşaat yönetim kurulu başkanıyım. sadece taahhüt işleri yapmayıp, konut ve AVM işleri yapıyoruz. Daha önce bir spor geçmişim yok. Trabzonspor'un geleceği ile alakalı projeler beni çok etkiledi.kandi şehrimiz için bir şeyler yapmak gerektiğinin zamanının geldiğini düşünerek canla başla çalışacağız. umarımki Trabzonspor'u bir üst noktaya taşımak için çalışacağız.

Kazım Kengöçken 

1981 doğumluyum. genç yaşım ve enerjimle hizmet etmek istiyorum

Celil Hekimoğlu

5 adaylı güzel bir seçim var. bütün başkan adayları çok centilmen bir şekilde bir aradalar. 

Hüseyin Balaban 

Sporun içerinden gelen ve 30 yıllık bir tecribeye sahibim. ben sayın başkanımıza çok güveniyorum

Ceyhun Eskici 

İnşaat mühendisiyim. Trabzonspor basketbol takımında şube sorumluluğu yaptım.

Ersun kalfa

Başkanımızla beraber bir yola çıktık. İnşallah Trabzonsporbu yeni başarılara taşıyacağız.

Ahmet çubukçu

Özel bir hastanede beyin cerrahıyım. Trabzonspor'a 32 yıldır üyeyim ve aktif yöneticilik yaptım.

Hasan Aktaş

1977 Trabzon doğumluyum gıda işiyle uğraşıyorum. Trabzonspor'a hen vakit hemde ekonpmik anlamda katkı sağlamak istiyorum.

Trabzonspor kupayı almamadı biliyorsunuz. orada yalın gözle eksikleri bir kez daha gözlemledik. Delege bizi seçerse bu işin üstesinden geleceğimizze inanıyorum. 

YÖNETİM TARZI

Dünyada öyle şirketler varki yönetimler bir bölümü başka şehirde olmasına rağmen modern yöntemlerle konferans sistemleri ile çalışacağız. bukadar insanın bir araya gelmesine gerek yok. yapı içinde görev dağılımı olacak.Planlı toplantılar ve hızlı tolantılar. bizde her saatte her yerde konferans yapma olanağı vardır. acil de olsa karar bir sistem üzerinde alınmalıdır. 

HERHANGİ BİR TEKNİK DİREKTÖRLE ANLAŞMADIK

Herhangi bir teknik direktörle anşalmadık. İşi sırasıyla gidiyoruz. ancak yönetimimizi tamamlayana kadar teknik direktörlük dahil neler yapacağız, bunları istanbulda tartıştık. yönetimimizle bir araya gelip konuşmadık. Konuşmadan karar vermez istemedik biz konuşunca sizede açıklayacağız. almak istediğimiz yıldız oyuncular var onlarıda konuşuyoruz. biz kendi aramızda konuştuktan sonra sizler de eaçıklayacağız.

TrABZONSPOR'A SİYASET KARIŞMAYACAK

herkesin siyasi görüşü olabilir ama herkeste herkese benzemez. Tabzonspor siyasetin karışacağı bir yer değildir. Eğer kulübü benim başka  olmam durmunda siyasetin kulübe karışacağı yönünde endişelrim olsaydı burada olmazdım. Trabzonspor'u siyasete bulaştırmayacağım. bunun için çalışacağım. Bütün siyasilerin bir yere oturdu diyecekleri bir yönetim oluşacaktır. Artık herkes mazide yaşadıkalrını unutsun.

6 AY FELAKET OLUR

Sadri Şener'e sordum. Ben nedir durum diye sordum. Beklide kupayı alsak başka birşeyler olabilirmiydi. Bu senaryoların tutma ihtimalini görmüyorum. Adaylar 6 aylık bir yönetime gelmezler. Knedi aramızda bütün senaryoları konuştuk. 6 ay büyük bir felaket olur, altından kalkamayız. Trabzonspor tarihinde çok başarılı işler vardır. Sorun yaratan kişiler olmuştur, bizde de olacakıtr.

TRABZONSPOR ALMAYA GELENLERİ TAŞIYAMIYOR

Bizim misyonumuz çok net. Trabzonspor'un yeni bir devrime ihtiyacı var. Trabzonspor'da yazılmış olan tarihin üzerine yeni br tarih yazmamış lazım. Trabzonspor almaya gelenleri taşıyamıyor. Çünkü artık taşımayıyor. benim kendimden olduğu kadar arkadaşlarımada güvenim var. Bizde hata yaparız fakat önemli olan yapılan hatayı çabık görüp düzeltmek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler