Usta spikerin zor anları

 Barcelona ile Milan arasında oynanan Şampiyonlar Ligi Çeyrek final rövanş maçının 40. dakikasında ilginç bir olay yaşandı.Xavi'nin kullandığı köşe atışında Milan'ın tecrübeli savunma oyuncusu Nesta, ceza sahası içinde Fabregas'ı çekerek yere indirdi. Maç

Usta spikerin zor anları

 

Barcelona ile Milan arasında oynanan Şampiyonlar Ligi Çeyrek final rövanş maçının 40. dakikasında ilginç bir olay yaşandı.

Xavi'nin kullandığı köşe atışında Milan'ın tecrübeli savunma oyuncusu Nesta, ceza sahası içinde Fabregas'ı çekerek yere indirdi. Maçın hakemi Bjorn Kuipers hareketin ardından penaltı noktasını gösterdi.

Bu sırada karşılaşmayı Star TV'de anlatan usta spiker Ercan Taner, Nesta'nın sarı kart gördüğünü anons etti ancak pozisyonun penaltı olduğundan bir türlü emin olamadı.

Yaklaşık 1.5 dakika sonra İspanyol rejisinin topu penaltı noktasına diken Messi'yi ekranda göstermesinin ardından Taner, hakemin penaltı verdiğini anons etti.

Ercan Taner'in geç anonsu sosyal medyada da geniş yankı buldu. Gelen yorumlarda usta spikerin eski formunda olmadığı görüşü hakimdi.

 

İşte sosyal medyadan bazı yorumlar:

- Dün, Ercan Taner'e maçı zorla anlatırdılar galiba. Bu kadar isteksiz olması başka türlü açıklanamaz yoksa.

- Ercan Taner maçta penaltımı olmuş ne dünyadan haberi yok korkarım izlediği maçi da anlatamıyor

- Ercan Taner'ì tartisanlar, omer urundulun defans ve orta saha bloklari arasinda kalsin, hem gol hem penalti diyen ilker yasin carpsin sizi.

- Ercan Taner bugün nasıl bir maç yorumladın canına yandığım ya.Sanki BankAsya liginden bir maç izliyoruz.Eski formundan çok uzaktın bugün.

- Siz dogmamisken mac seslendiriyordu biraz konusurken dikkat edin saygılı olun boyle degerler kolay yetismez

- Ercan Taner severim kendisini ama bugün hayal kırıklığıydı.şam.ligi havasına girememiş.sabri ugan,ersin düzen,emre tilev,ertem şener özledik.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler