Usta: Seviyeli bir seçim olacak

Trabzonspor’da aralık ayı içersinde yapılacak olağan genel kurulda başkan adaylığını açıklamayı planlayan ve çalışmalarını sürdüren işadamı İbrahim Usta kongre çalışmalarının futbol takımını olumsuz etkilememesi için tüm adayların dikkatli olması gerektiğ

Usta: Seviyeli bir seçim olacak

Trabzonspor’da aralık ayı içersinde yapılacak olağan genel kurulda başkan adaylığını açıklamayı planlayan ve çalışmalarını sürdüren işadamı İbrahim Usta kongre çalışmalarının futbol takımını olumsuz etkilememesi için tüm adayların dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Başkan adaylığını açıklamak için mevcut yönetimin kongre tarihini belirlemesini bekleyen Usta “ Şuana kadar tüm adaylar seviyeli bir çalışma gerçekleştiriyor. Bu belki de Trabzonspor’da son yıllarda yapılan en seviyeli seçim olacak. Adaylar çalışmaları sırasında çok etik ve dikkatli davranıyor dedi

 

TAKIMA ZARAR VERMEMELİYİZ

Başkan adayı Usta Trabzonspor futbol takımının lig lideri olduğunu belirterek” Herkes bunun bilincinde olmalı. 26 yıldır bu takım şampiyon olamıyor. Bu sezon istikrarlı bir çizgi yakaladı. Kongre çalışmaları sırasında tüm adaylar buna dikkat etmeli.Futbol takımının kongreden olumsuz etkilenmemesi için hepimiz çok dikkatli olmalıyız. Seviyeli ve Trabzonspor’a yakışan bir seçim olsun. Kongre tarihi henüz belirlenmedi. Mevcut yönetimin tarihi açıklamasını bekliyoruz. Ancak sorumluluklarımızı da biliyoruz. Bu seçim futbol takımına zarar vermemeli. Zaten kimsede konuşmuyor. Bir tek sayın başkan Sadri Bey bazı açıklamalar yapıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor