Usta: Bu kadar transfer neden yapıldı?

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kongredeki en büyük rakibi Muharrem Usta'da tribünden izlediği Kasımpaşa maçından sonra sosyal medya aracılığıyla Halilhodziç’e sert eleştiriler yöneltti.Twitter sayfasından 4 mesajla maçı değerlendiren Usta,

Usta: Bu kadar transfer neden yapıldı?

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kongredeki en büyük rakibi Muharrem Usta'da tribünden izlediği Kasımpaşa maçından sonra sosyal medya aracılığıyla Halilhodziç’e sert eleştiriler yöneltti.

Twitter sayfasından 4 mesajla maçı değerlendiren Usta, "Sezon sonu banko oyuncu sayımız 6-7 olursa büyük başarı olur. Bunlardan üçü zaten vardı. O zaman bunca transfer niye diye delice sorular", "İnsanlar futbol denilen komediyi seyretmek istemiyor. Maça gelenler de geldiğine pişman. Bakalım bu filmin sonu ne olacak", "Kimi aldık? Cezayir milli takım hocasını. Cezayir ne yapar? Oyun bozar, oyun kurmaz. Bu mantaliteye çok mu ihtiyacımız vardı? Asla", "Bunun adı transfer kirliliği. Demirören'in yıllar önce yaptığı ve kulübü borç batağına ittiği model nasıl olur da Trabzospor'a örnek olabilir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler