Üst üste gelen kayıplar üzüyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Beşikdüzüspor bir türlü kötü gidişe dur diyemiyor. Sezona istediği gibi giriş yapamayan ve dün de kendi sahasında Orhangazi’ye 2-1 mağlup olan mavi-beyazlılar bugüne kadar sadece Gölcük’ten bir puan çıkartabildi.

Üst üste gelen kayıplar üzüyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Beşikdüzüspor bir türlü kötü gidişe dur diyemiyor. Sezona istediği gibi giriş yapamayan ve dün de kendi sahasında Orhangazi’ye 2-1 mağlup olan mavi-beyazlılar bugüne kadar sadece Gölcük’ten bir puan çıkartabildi. İlk yarı ve ikinci kötü bir futbol sergileyen Beşikdüzüspor sadece müsabakanın son anlarında rakip kalede gol bulabilmense rağmen sahadan istediğini alamayıp haftayı puansız kapatan takım oldu.

Teknik Direktör Gökhan Uzungüngör, “Üzerimizde bir rehavet var. İstediğimi sonuçları bir türlü alamıyoruz. Sahadaki mücadelemizi yerine getiriyoruz. Orhangazi müsabakası bize hayal kırıklığı yaşattı. İstediğimiz futbolu sahaya bir türlü yansıtamadık. Bu maçtaki hatalarımızı değerlendirip haftaya şeytanın bacağını kırmak istiyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor