Usain Bolt'tan hayranlarını üzecek açıklama

Bolt, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları sonrası pistlere veda etmeyi düşündüğünü söyledi.Usain Bolt, sezonu Brüksel'deki Diamond Lig'in son ayağıyla kapatacak.Brüksel'de 100 metrede yarışacak Bolt ilk kez emeklilik planları hakkında konuştu.3 yıl daha en üst se

Usain Bolt'tan hayranlarını üzecek açıklama

Bolt, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları sonrası pistlere veda etmeyi düşündüğünü söyledi.

Usain Bolt, sezonu Brüksel'deki Diamond Lig'in son ayağıyla kapatacak.

Brüksel'de 100 metrede yarışacak Bolt ilk kez emeklilik planları hakkında konuştu.

3 yıl daha en üst seviyede yarışabileceğine inanan Bolt, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları sonrası pistlere veda etmeyi düşündüğünü söyledi.

Rio'da, kariyerine yeni olimpiyat altınları eklemek için mücadele edeceğini belirten Jamaikalı sprinter, "Rio'da fiziksel olarak bir sorun yaşamazsam yine elimden gelenin en iyisini yapacağım. Sanırım oyunların ardından kariyerimi zirvede sonlandırmak için en ideal zaman gelmiş olacak" diye konuştu.

Atletizm tarihinin en hızlı sporcusu Usain Bolt, 100 ve 200 metrelerde üst üste 2 olimpiyatta altın madalya kazanmayı başarabilen ilk atlet olmuştu.

Büyük şampiyonalarda 14 altın madalya kazanan Bolt'un, 2016'da 100 ve 200 metrede çifte olimpiyat şampiyonluğu unvanını korumayı başarıp başaramayacağı şimdiden merakla bekleniyor.

Bolt 100 ve 200 metrede dünya rekorlarını da elinde tutuyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor