Uruguaylı için transfer atağı!

Kulüp başkanı Kazım Gürol Yılmaz, yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarında Macaristan'ın Videoton takımında forma giyen savunma oyuncusu Pal Lazar ile Brezilya'nın Botagofo takımında forma giyen Uruguaylı ön libero Arevalo Rios'la her konuda anlaşmaya

Uruguaylı için transfer atağı!

Kulüp başkanı Kazım Gürol Yılmaz, yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarında Macaristan'ın Videoton takımında forma giyen savunma oyuncusu Pal Lazar ile Brezilya'nın Botagofo takımında forma giyen Uruguaylı ön libero Arevalo Rios'la her konuda anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Bu iki oyuncuyla en kısa sürede sözleşme imzalayacaklarını ifade eden Yılmaz, iki oyuncunun da Samsunspor'a güç katacağına yönetim olarak sonuna kadar inandıklarını belirtti.

Pal Lazar ve Arevalo Rios'u takıma dahil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan başkan Yılmaz, “Bu iki oyuncunun Samsunspor'a büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Transfer çalışmalarımıza hocamız Vladimir Petkoviç'in istekleri doğrultusunda devam ediyoruz. Yönetim olarak takımımızın Spor Toto Süper Lig'de en iyi şekilde mücadele etmesi için yönetim olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Takım yarından itibaren teknik direktörümüz nezaretinde hazırlıklarına başlayacak. İddialı bir takım oluşturarak başarısıyla adından sıkça bahsettiren bir Samsunspor izleyeceğiz.”

Yılmaz, Samsunspor'un geleceği için transfer çalışmalarını hassas bir şekilde sürdürdüklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor