Urban: Onur çok başarılıydı

Legia Varşova Teknik Direktörü Jan Urban, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, gruptan çıkma umutlarının henüz bitmediğini belirterek, “Gol atmamız lazımdı onu bu maçta yapamadık. Daha üç maçımız var, umarım o maçları kazanırız. Maçın ikinci yarıs

Urban: Onur çok başarılıydı

Legia Varşova Teknik Direktörü Jan Urban, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, gruptan çıkma umutlarının henüz bitmediğini belirterek, “Gol atmamız lazımdı onu bu maçta yapamadık. Daha üç maçımız var, umarım o maçları kazanırız. Maçın ikinci yarısında kesinlikle iyi oynadık. Birkaç tane ciddi pozisyonumuz vardı. Trabzonspor’un kalecisi Onur, çok başarılıydı ve dört dörtlük bir iş yaptı. Eksik oyuncularımızı düşünmedik bu maçta” dedi. Urban, maçın hakemiyle ilgili olarak ise şöyle konuştu: “Tabi ki bana göre bazı pozisyonlarda farklı bir karar olabilirdi ama kesin hata olduğunu söyleyemem.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor