Ünyespor'da şok istifa

Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Ünyespor’un teknik direktörü Ahmet Ceyhan istifa etti. “BAŞARAMADIM”Yeşil-Beyazlıların teknik direktörü Ahmet Ceyhan, sahasında oynadıkları iki maçtan da puan almayınca yönetime istifasını sundu. Denizli Bel

Ünyespor'da şok istifa

Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Ünyespor’un teknik direktörü Ahmet Ceyhan istifa etti.

 “BAŞARAMADIM”

Yeşil-Beyazlıların teknik direktörü Ahmet Ceyhan, sahasında oynadıkları iki maçtan da puan almayınca yönetime istifasını sundu. Denizli Belediyespor maçında alınan yenilginin ardından Yönetim Kurulu’na istifasını sunan teknik direktör Ahmet Ceyhan “Kendi kurduğum takımımla barışamadım. Bu saatten sonra kalmam kulübe ve takıma zarar verir.  Şampiyonluk yaşamak istediğim bu takımda kısmet bu kadarmış.  Ünyespor’a bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum” dedi.

 Ahmet Ceyhan’ın istifasını kabul eden Ünyespor Yönetimi, teknik kadronun geleceğini ise yeni gelecek teknik direktörün kararına göre belirlenecek” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor