Ünyespor 2 – 2 1461 Trabzon

Geçen hafta Bank Asya 1. Ligine yükselmeyi garantileyen 1461 Trabzonspor bu hafta deplasmanda karşılaştığı Ünyespor ile 2 – 2 berabere kaldı.

Ünyespor 2 – 2 1461  Trabzon

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Ünyespor'da, teknik direktör Şenol Kaba, "Amacımız Ünyespor'u ligde tutmaktı, bunu da başardık" dedi.

Kaba, 1461 Trabzon takımı ile 2-2 berabere kaldıkları maç sonrası, yaptığı açıklamada, takımının bulunduğu ligde tutunmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Ünyespor'u ligde tutabilmek adına çok mücadele ettiklerini ifade eden Kaba, "Amacımız Ünyespor'u ligde tutmaktı, bunu da başardık. Takımımı tebrik ediyorum. Bütün oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu.

Çok sıkıntılı bir süreçte takımın başına geldiğini ve son haftaya kadar kritik bölgede yer aldıklarını hatırlatan Kaba, "Çok kritik bir süreçten geçtik. Yaşadığımız sıkıntılı dönem, son maça kadar sürdü. Çok çalıştık, oyuncularımla kenetlendik, işin üstesinden geldik. Yeter ki istensin, yeter ki çalışılsın, hiçbir şey zor değildir" dedi.

Görev süresinin bu maçla sona erdiğine de değinen Kaba, "Çok kritik bir mukavele yaptım. Mukavelem, 1,5 aylıktı. Şu anda sözleşmem sona erdi. Önemli olan Ünyespor'u kurtarmaktı. Bir şeyler yaptıysak ne mutlu bize. Gelecek sezonla ilgili herhangi bir tasarrufum yok" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor