Ünlü yıldıza şok: Terk et burayı

Manchester City'nin yaramaz yıldızı Samir Nasri'nin başından çok ilginç bir olay geçti. Crystal Palace'de forma giyen Arsenal'in eski yıldızı Marouane Chamakh ile birlikte kumarhaneye giden Fransız yıldız, yanlışlıkla oturdu

Ünlü yıldıza şok: Terk et burayı
Manchester City'nin yaramaz yıldızı Samir Nasri'nin başından çok ilginç bir olay geçti.
 
Crystal Palace'de forma giyen Arsenal'in eski yıldızı Marouane Chamakh ile birlikte kumarhaneye giden Fransız yıldız, yanlışlıkla oturduğu özel bir rulet masasında en büyük müdavimlerinden bir kadının 10 bin pound kaybetmesine neden olunca mekandan çıkarıldı.
 
İngiliz The Sun'ın haberinde görgü tanıklarının anlattığına göre Nasri, büyük kumarhanenin özel oyun bölümüne geçerek farkında olmadan büyük bir bahisin açıldığı bir rulet masasına oturur ve küçük bir miktarla bahsini oynar. Top kırmızı bölüme gelince Nasri'nin oturduğu masada bulunan kadınin eli düşer ve bahsini kaybeden kadın çileden çıkarak Nasri'ye "Senin yüzünden 10 bin pound kaybettim. Neden bu masaya oturdun?" şeklinde çıkışır.
 
Bu olay sonrası masaya gelen iki güvenlik görevlisi Nasri'den kumarhaneyi terk etmesini ister. Zorluk çıkarmayan yıldız futbolcu Chamakh'la birlikte kumarhaneyi terk eder.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler