Ünlü teknik adamdan şok sözler!

Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal, Midtjylland'a deplasmanda 2-1 mağlup oldukları maçın ardından basın toplantısında konuştu.   Manchester United taraftarları maçın ardından, "Perşembe gecesi soğuktan donuyoruz, Manchester United b.k gibi

Ünlü teknik adamdan şok sözler!
Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal, Midtjylland'a deplasmanda 2-1 mağlup oldukları maçın ardından basın toplantısında konuştu.
 
Manchester United taraftarları maçın ardından, "Perşembe gecesi soğuktan donuyoruz, Manchester United b.k gibi oynuyor" tezahüratlarıyla takımlarını protesto ettiler.
 
Basın mensuplarına konuşan Louis van Gaal, "Biz nasıl hayal kırıklığı yaşıyorsak, onlar da yaşıyor. Buraya kadar gelip bizi destekledikleri için çok minnettarım. Biz nasıl kazanmayı istiyorsak, onlar da istiyordu. Umarım, Old Trafford'da bunu başarabiliriz." dedi.
 
Sakat oyuncularına dikkat çeken Hollandalı menajer, "14 oyuncu sakatken mücadele etmek kolay olmuyor. Her hafta farklı bir kadro çıkarmak zorunda kalıyorum." diyerek sözlerini sürdürdü.
 
Taraftarların eleştirileri sorulan Louis van Gaal, "Taraftarlar eleştirecek. Bunu yapacaklar. Haklılar, biz b.k gibi oynadık. İkinci yarıya bakınca, haklılar diyebiliriz. Ancak, biz kendimi geliştirirsek onlar da bizi destekleyecektir. Neredeyse burada 18'inci ayımı bitirdim" dedi.
 
Taraftarlardan büyük tepki
 
İngiltere Premier Lig'de tarihinin en kötü dönemlerinden  birini geçiren Manchester United, UEFA Avrupa Ligi'nde dün Danimarka temsilcisi  Midtjylland'a 2-1 yenilince taraftarlarının büyük tepkisini çekti.
 
Edinilen bilgiye göre; sosyal medya üzerinden menajer Louis van Gaal'e adeta "ateş püsküren"  Manchester United taraftarlarının öfkesinden, Hollandalı teknik adamı görevden  almayan kulübün sahibi Glazer ailesi ile kulüpteki operasyonlardan sorumlu başkan  yardımcısı Ed Woodward da nasibini aldı. Glazer ailesini futboldan nefret  etmekle, Woodward'ı spordan anlamamakla itham eden bazı taraftarlar, Van Gaal'i  modern futbol anlayışının gerisinde kalmakla suçladı.
 
2014-15 sezonundan bu yana takımı çalıştıran ancak Alex Ferguson'ın  ayrılmasının ardından düşüşe geçen ekibin toparlanmasını sağlayamayan 64  yaşındaki teknik adam, özellikle bu sezon sık sık gerilim yaşadığı İngiliz  basınının da gündeminde yer aldı.
 
Van Gaal'i zor durumda gösteren yedek kulübesinde çekilmiş  fotoğrafları manşete koyan gazeteler, deplasmanda alınan Midtjylland  mağlubiyetinin Hollandalı teknik adamı küçük düşürdüğü yorumunu yaptı. Guardian, yenilgi sonrasında taraftarların Van Gaal'e küfür etmesini  manşetine taşırken, Daily Express, "United, yeni bir çukura battı" yorumunda  bulundu. Times ve Daily Mail, deneyimli teknik adamın başını öne eğmiş  fotoğrafıyla birlikte "Küçük düştü" başlığını atarken, Daily Star ise "Avrupa  çöplüğü" manşetini kullandı.
 
Manchester United'ın Van Gaal'i sezon sonunda göndermesine kesin  gözüyle bakılırken, yerine Chelsea ile yollarını ayıran Portekizli teknik adam  Jose Mourinho'nun geleceği sık sık basına yansıyor. Manchester United'ın önemli  rakibi Manchester City, gelecek sezondan itibaren takımı Pep Guardiola'nın  çalıştıracağını açıklamıştı.
 
1999 yılında kurulan ve son 32 turuna kalarak Avrupa kupalarındaki en  iyi derecesini elde eden Midtjylland, Manchester United karşısında tarihinin en  önemli galibiyetine imza atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor