Ünlü T.Direktörden Trabzonspor'a ret!

Trabzonspor yönetiminin bordo mavili takımı çalıştırması için girişimde bulunduğu Mircea Lucescu, teklifi kabul etmedi.Mustafa Akçay'la yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlüğe ilk etapta yabancı bir ismi getirmek için araştırmalarına başlayan Trabz

Ünlü T.Direktörden Trabzonspor'a ret!

Trabzonspor yönetiminin bordo mavili takımı çalıştırması için girişimde bulunduğu Mircea Lucescu, teklifi kabul etmedi.

Mustafa Akçay'la yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlüğe ilk etapta yabancı bir ismi getirmek için araştırmalarına başlayan Trabzonspor, 2004 yılından beri Shakhtar Donetsk takımını çalıştıran tecrübeli teknik adam Mircea Lucescu’ya teklif götüdü.

Ancak Romen teknik adam Trabzonsporlu yöneticilere tekliflerinden dolayı teşekkür etti, "Shakhtar ile gönül bağım var. Buradan ayrılmayı düşünmüyorum" diyerek olumsuz cevap verdi.

Bu arada kariyerli bir teknik adamı göreve getirmek isteyen yönetime camianın önde gelen isimleri, sezon sonuna kadar Hami Mandıralı veya Trabzonlu başka bir teknik adamla devam edilmesinin doğru olacağı görüşünü savundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor