Ünlü sporcular da o sudan içti!

 Sağlık Bakanlığı’nın dolum tesisini uygun bulmadığı 15 firmadan biri olan Revan Su, geçen yıl İstanbul’da düzenlenen WTA Championships İstanbul 2011 Dünya Kadınlar Şampiyonası’nın sponsoruyduBöylece, dünyaca ünlü kadın tenisçiler de sağlık şartlarına uyg

Ünlü sporcular da o sudan içti!

 Sağlık Bakanlığı’nın dolum tesisini uygun bulmadığı 15 firmadan biri olan Revan Su, geçen yıl İstanbul’da düzenlenen WTA Championships İstanbul 2011 Dünya Kadınlar Şampiyonası’nın sponsoruydu

Böylece, dünyaca ünlü kadın tenisçiler de sağlık şartlarına uygun bulunmayan sulardan içmiş oldu. Çek tenisçi Petra Kvitova’nın kazandığı turnuvada Belarus’lu Victoria Azarenka, Rus Maria Sharapova ve Vera Zvonareva, Danimarkalı Caroline Wozniacki, Avustralyalı Samantha Stosur, Çinli Na Li ve Polonyalı Agnieszka Radwanska yarışmıştı.
 
BU MARKALARA DİKKAT
 
Tenis dünyasının en heyecanlı maçlarını İstanbul’a taşıyan ve Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen WTA Championships İstanbul 2011 Dünya Kadınlar Şampiyonası’nın su sponsoru olan Revan Su, turnuvaya özel olarak şişe ve etiket de tasarlamıştı. 25 Ekim-30 Ekim 2011 tarihleri arasında düzenlenen ve 70 bin 824 seyirciye ulaşan turnuvada açılan Revan Su standı da katılımcılardan ilgi görmüştü.
 
SPORA DESTEK VERİYOR
 
Revan Su, WTA Championships İstanbul Dünya Kadınlar Şampiyonası’nın dışında 2010 İstanbul Cup, 1. Türkiye Plaj Şampiyonası gibi spor organizasyonlarına da sponsorluk yaptı. 2011-2012 sezonunda Bank Asya 1. Lig takımlarından Kartalspor’a da su sponsorluğu yapan Revan, birçok televizyon yapımında da ürün sponsoru olarak yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor