Ünlü golcüden heyecanlandıran mesaj!

Dünyanın en önemli takımlarında forma giyen Emmanuel Adebayor rotasını Süper Lig’e çevirdi. Tottenham Hotspur’la 2016’ya kadar sözleşmesi olmasına rağmen yeteri kadar forma şansı bulamadığı için ayrılma kararı alan Nijerya asıllı Togo’lu golcü Süper Lig t

Ünlü golcüden heyecanlandıran mesaj!
Dünyanın en önemli takımlarında forma giyen Emmanuel Adebayor rotasını Süper Lig’e çevirdi.
 
Tottenham Hotspur’la 2016’ya kadar sözleşmesi olmasına rağmen yeteri kadar forma şansı bulamadığı için ayrılma kararı alan Nijerya asıllı Togo’lu golcü Süper Lig takımlarına göz kırptı.
 
1.91’lik golcünün menajerlik haklarını devralan Mehdi Işık, Adebayor’un başarıya aç olduğunu belirtirken, “Kariyerinde bir değişilik yapmak istiyor. Örnek aldığı oyunculardan Drogba’nın Türkiye deneyimden çok etkilenmiş ve Süper Lig hakkında bilgi ediniyor. Türkiye’de futbol oynama ihtimali kendisini son derece heyecanlandırıyor” açıklamasıyla tecrübeli golcü hakkındaki iddiaları doğruladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler