Ünlü futbolcu karısını bıçakladı !

 Bir dönem Fulham forması da giyen John Paintsil, karısını bıçakladığı gerekçesi ile tutuklandı. Bu sezon İsrail’de Hapoel forması giyen Ganalı oyuncunun eşi ile arasındaki problem, kendisinin Afrika Uluslar Kupası esnasında bir hayat kadını ile beraber o

Ünlü futbolcu karısını bıçakladı !

 

Bir dönem Fulham forması da giyen John Paintsil, karısını bıçakladığı gerekçesi ile tutuklandı.
 
Bu sezon İsrail’de Hapoel forması giyen Ganalı oyuncunun eşi ile arasındaki problem, kendisinin Afrika Uluslar Kupası esnasında bir hayat kadını ile beraber olmasının iddia edilmesinden sonra başladı.
 
Aldamakla suçlanan John Paintsil, bu sebepten ötürü karısını bıçakla gözünden yaraladı. Bu olay üzerine karısı tedavi altına alınan oyuncu, polis tarafından tutuklanmıştı.
 
Accra Polisi adına konuşan Freeman Tettey, oyuncunun mahkemeye çıkacağını söyledi ve yaşanan olayı doğruladı.
 
20 BİN DOLAR KEFALETLE SERBEST KALDI
 
Dün Gana basınında yer alan haberlere göre eşi Adwoa Paintsil’e 20 bin dolar nedeniyle saldırdığı iddia edilen 31 yaşındaki futbolcu, 20 bin dolar kefalet ve her gün Gana polisine rapor vermek şartıyla serbest bırakıldı.
 
Adwoa’nın her hangi bir suç duyurusunda bulunmadığı ifade edilirken, polis cuma günü gelen isimsiz bir ihbar üzerine soruşturma açtı. Adwoa geceyi Trasacco’daki evinde geçirmek yerine bir başka milli oyuncu olan John Mensah’ın eşiyle kaldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor