Ünlü futbolcu kanseri yendi

İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United'ın Arjantinli futbolcusu Jonas Gutierrez, kanseri yendiğini açıkladı.Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından açıklamalarda bulunan milli futbolcu, bir yılı aşkın süredir tedavi gördüğü testis kanserin

Ünlü futbolcu kanseri yendi

İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United'ın Arjantinli futbolcusu Jonas Gutierrez, kanseri yendiğini açıkladı.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından açıklamalarda bulunan milli futbolcu, bir yılı aşkın süredir tedavi gördüğü testis kanserini yendiğini belirterek, "Hastaneden taburcu edildim. Bana bu süreçte destek veren aileme, kardeşlerime ve arkadaşlarıma çok teşekkür ederim" mesajını paylaştı.

Newcastle United Kulübü'nde yapılan açıklamada da Gutierrez'in Arjantin'deki hastaneden taburcu edildiği bilgisi doğrulanarak, bu durumdan dolayı büyük memnuniyet duydukları açıkladı.

Gutierrez, eylül ayında yaptığı açıklamada, geçen yıldan bu yana ülkesinde kanser tedavisi gördüğünü söylemişti. Arjantin Milli Takımı'nda da 22 kez forma giyen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, Newcastle United'ta çıktığı 195 karşılaşmada 11 gol ve 26 asist kaydetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler