Ünal Karaman'ın yerine o geldi

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş'in yardımcılığı görevinden bir süre önce ayrılan Ünal Karaman'ın yerine Ersun Yanal'ın Milli Takımlarda yardımcılığı görevini yapan antrenör Özcan Bizati getirildi. Trabzonspor'da Ünal Karaman'ın yerine Özcan Biz

Ünal Karaman'ın yerine o geldi

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş'in yardımcılığı görevinden bir süre önce ayrılan Ünal Karaman'ın yerine Ersun Yanal'ın Milli Takımlarda yardımcılığı görevini yapan antrenör Özcan Bizati getirildi.

 

Trabzonspor'da Ünal Karaman'ın yerine Özcan Bizati'de karar kılındı ve anlaşmaya varıldı.

 

Bizati, Teknik Direktör Şenol Güneş ile birlikte çalışacak.

 

ÖZCAN BİZATİ KİMDİR ?

31 Mayıs 1968, Denizli doğumludur. Sarayköy, Beypazarı Şekerspor, TMO Spor ve Keçiörenspor gibi takımlarda forma giyen Bizati henüz 21 yaşında menisküs sakatlığı nedeniyle futbolu bırakmak zorunda kalmıştır.

 

Futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra ODTÜ Beden Eğitimi Bölümü'ne giden Bizati, UEFA'nın antrenörlük kurslarına da giderek pro-lisans almıştır.

 

2000 yılında MKE Ankaragücü'nün gençlik gelişim antrenörü olarak göreve başlamış, 2002-03 sezonunda aynı görevi Gençlerbirliğinde sürdürmüştür. İlk teknik direktörlük deneyimini 2007-08 sezonunda MKE Ankaragücü'nde yaşayan antrenör, ertesi sezon Pendikspor'da görev almıştır. 9 Ekim 2008'de de bu görevinden ayrılmıştır. Günümüzde ise en son Samsunspor'da antrenörlük yapmıştır.

 

Özcan Bizati, Türk kamuoyunda, "Türkiye’de bir takımı benden daha iyi idman yaptıracak birini tanımıyorum" sözüyle tanınır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor