Ünal Karaman'ın yeni takımı belli oldu!

Manisaspor'da Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’tan PTT 1. Lig’e 66 puan ile şampiyon çıktıktan sonra istifa eden Taner Taşkın yerine yeni bir teknik direktör ile anlaşıldı.   Manisaspor için enerjisi kalmadığını ve kulüpte ki maddi zorluklar nedeniyle şampiy

Ünal Karaman'ın yeni takımı belli oldu!
Manisaspor'da Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’tan PTT 1. Lig’e 66 puan ile şampiyon çıktıktan sonra istifa eden Taner Taşkın yerine yeni bir teknik direktör ile anlaşıldı.
 
Manisaspor için enerjisi kalmadığını ve kulüpte ki maddi zorluklar nedeniyle şampiyonluktan 6 hafta önce istifa kararı aldığını açıklayan Manisaspor’un eski teknik sorumlusu Taner Taşkın, kulüple bağlantısını kesmişti.
 
Manisaspor Kulübü’nün teknik direktör arayışları ise son buldu. Ünal Karaman ile geçtiğimiz günlerde Manisa’da buluşan kulüp yetkilileri prensip anlaşmasına vardı.
 
Faal futbol hayatını sonlandırdıktan sonra Türkiye Milli Takımı’nda yardımcı antrenörlük görevinde bulunan Karaman daha sonra Ümit Milli Takım teknik direktörlüğüne getirildi. Kulüp kariyerinde ise Konyaspor, Ankaragücü, Trabzonspor ve Adana Demirspor’da görev yaptı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler