Ünal Karaman oyunculara kızdı

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Sarıyer maçında oyuncularının performansı için, "Bu kadar kolay teslim olmamalıydık." dedi. Türkiye Kupası F Grubu 6. ve son hafta maçında Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynanan ve Sarıyer’in 3 – 2 galibiy

Ünal Karaman oyunculara kızdı
Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Sarıyer maçında oyuncularının performansı için, "Bu kadar kolay teslim olmamalıydık." dedi.
 
Türkiye Kupası F Grubu 6. ve son hafta maçında Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynanan ve Sarıyer’in 3 – 2 galibiyetiyle sona eren maçın ardından açıklamalarda bulunan Ünal Karaman, "Rakibimizi tebrik ediyorum. Bundan sonraki müsabakalarda da başarılar diliyorum." diyerek şöyle konuştu:
 
"Takımımın performansından memnun olduğumuzu söyleyemem. Eksiklerimiz var. Sahaya çıkardığımız kadro bu kadar basit teslim olmamalıydı. Çok da onlara kızamıyorum. Daha birbirini yeni tanıyan oyuncularım var. Ama bizimle beraber sezon başından beri olan arkadaşların biraz hataları oldu. Bundan sonra daha az hata yapan bir takım olacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler